Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Concert caritabil DOMINO. Banii vor fi donați pentru un aparat de sterilizarea apei la Spitalul de Pediatrie

Concert caritabil DOMINO. Banii vor fi donați pentru un aparat de sterilizarea apei la Spitalul de Pediatrie

Trupa sibiană DOMINO va susține un concert la Sibiu în seara zilei de sâmbătă, 21 mai 2017, ora 19:00, la Teatrul GONG, în sprijinul proiectului “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor - Luther” inițiat de Fundația Polisano.

Evenimentul va avea loc Intrarea publicului se face pe baza unei donații, suma minimă sugerată fiind de 20 de lei / persoană.

Fundația Polisano a inițiat în anul 2017 proiectul “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor - Luther”, prin care își propune achiziționarea și instalarea unui dispozitiv de sterilizare a apei la Spitalul de Pediatrie Sibiu (Astra), pentru reducerea riscurilor legate de propagarea maladiilor infecțioase care ar putea fi vehiculate prin apă. Reușita proiectului va contribui în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a micilor pacienți, care sunt internați în spital cu patologii deja existente.

“Am descoperit trupa DOMINO tot cu ocazia unui concert caritabil și mi-a plăcut muzica lor, dar și faptul că se implică în cauze sociale. Atunci când le-am propus să concerteze pentru proiectul nostru, nu au avut nicio ezitare și au acceptat imediat. Le mulțumesc pentru gestul generos și așteptăm cât mai mulți sibieni să vină la concert la Teatrul Gong!”, a declarat Cătălina Costache, directorul executiv al Fundației.
Pentru a acoperi 90 % din bugetul necesar, proiectul a fost înscris și la Maratonul Internațional Sibiu 2017, care va avea loc în data de 27 mai. Printre susținătorii acestei inițiative se numără Clinica Polisano, Clubul Francez de Afaceri din Sibiu și Teatrul Gong.

Fundația Polisano invită toți sibienii și nu numai, care doresc să se implice în sănătatea comunității lor, să se alăture acestei cauze, susținând unul dintre alergătorii înscriși în proiectul “Apă pentru Sănătate – Spitalul Copiilor - Luther”.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi consultând link-ul: http://maratonsibiu.ro/apa-pentru-sanatate-spitalul-copiilor-6916/ sau accesând pagina de Facebook a Fundației Polisano.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus