Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Elevii de la Ghibu au câștigat la mustață cupa de baschet

Elevii de la Ghibu au câștigat la mustață cupa de baschet

În acest weekend, liceele și școlile din Sibiu s-au întrecut la sport în Parcul Sub Arini. Acolo, vineri și sâmbătă s-a decis la cine merge cupa la fotbal, baschet și tenis.

Mai jos, vă prezentăm școlile care au urcat pe podium.

La fotbal, la cupa pe licee, locul I a fost obținut de Colegiul Național „Onisifor Ghibu”, iar locul II a revenit Liceului „Gheorghe Lazăr”. Școala Gimnazială Nr. 23 a luat locul I, iar Școala Generală nr. 4 locul II.

La cupa de baschet, cu diferență de doar un punct a câștigat Colegiul Național „Onisifor Ghibu”. Acesta fost urmat de Liceul Național „Gheorghe Lazăr” și de Liceul Național „Brukenthal”. Jucătorii echipei CSU Sibiu s-au alăturat și ei echipelor de la licee.

Citește și: Bătaie mare pentru titlu. Bruk, Lazăr, Peda și Ghibu, printre favorite

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

New Balance

Acum 6 ani

La basket am vazut cine a castigat, la fotbal la fel, dar a-ti scris ca a fost si tenis...acolo ce liceu a castigat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus