X
eurovision

Finala Eurovision: România, pe locul 7, iar Moldova pe locul 3

Reprezentanții României la Eurovision, Ilinca și Alex Florea s-au clasat pe locul șapte în clasamentul final al Eurovision Song Contest, ce a avut loc aseară. Aceștia au obținut 282 de puncte, în timp ce Moldova s-a clasat pe locul trei, cu 374 de puncte. Marele premiu s-a dus în Portugalia, Salvador Sobral reușind să acumuleze nu mai puțin de 758 de puncte.

În finala de aseară, ce a avut loc în Ucraina, au concurat 27 de țări, iar reprezentanții României au intrat pe poziția 20 în competiție, cu melodia „Yodel it”. Momentul lor de pe scenă a fost completat de animații multicolore și de prezența a două tunuri pe scenă.

După punctajul acordat de juriul de specialitate din fiecare țară, votul publicului a schimbat tabela, aducând România pe locul șapte din mijlocul clasamentului. „Ni se pare că am luat un loc onorabil, ținând cont că am fost printre favoriții publicului — însemnând locul cinci Asta ne bucură foarte tare și pentru noi asta contează. Ni se pare că am luat un loc foarte bun”, a declarat Alex Florea, citat de Agerpres.

„Ni se pare un lucru extraordinar din partea publicului. E clar că din partea juriilor am fost trași în jos, iar asta s-a văzut, dar suntem extraordinar de mulțumiți pentru voturile primite din partea publicului, căruia trebuie să îi mulțumim din suflet”, a mai spus el, remarcând votul din diaspora, scrie Agerpres.

Ilinca spune că a fost o experiență frumoasă și totodată grea, remarcând și ea diferența dintre votul publicului și punctele acoradate de juriu. „Consider că la ce trebuie să ne raportăm este votul publicului, care este majoritar, iar dacă în public am fost Top 5, este incredibil”, a punctat Ilinca, citată de Agerpres.

Portugalia, reprezentată de Salvador Sobral, a câștigat Eurovision 2017 cu piesa cu „Amar Pelos Dois”.

După Portugalia, Bulgaria s-a clasat pe locul 2, cu melodia „Beaautiful Mess”, interpretată de Kristian Kostov.

Pe locul trei s-au clasat reprezentanții Moldovei, Sunnstroke Project cu piesa „Hey Mamma”.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Olingpia Gafosdea

    …uai cuopchi, da’ oar’ n-ar hi fuost mai ghini sa zasietz ca-i pi locu’ patru…dup nuoi suolduovenii?Io zac ca patru-i mai bun ca siepti, uai!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact