Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Raluca Amariei ”l-a scos” pe Cristian Ghinea de pe lista vicepreședinților USR

Raluca Amariei ”l-a scos” pe Cristian Ghinea de pe lista vicepreședinților USR

Președintele USR Sibiu, Raluca Amariei, a câștigat un vot de baraj și a devenit ieri vicepreședinte la nivel național al partidului. Lista de vicepreședinți ai partiduliui a rămas incompletă după un prim tur de scrutin, după ce Raluca Amariei și Cristian Ghinea au avut număr similar de voturi. A urmat un nou vot pentru cel de-al șaptele vicepreședinte al partidului și a câștigat Raluca Amariei.

Nicuşor Dan a fost reales în funcţia de preşedinte al USR la congresul partidului de la Cluj-Napoca, acesta obţinând 173 de voturi din partea delegaţilor, rezultatul alegerilor fiind comunicat în noaptea de sâmbătă spre duminică, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat al USR transmis în noaptea de sâmbătă spre duminică, după numărarea voturilor, Nicuşor Dan a fost reales în funcţia de preşedinte al partidului cu 173 de voturi, fiind urmat de Emanuel Ungureanu (61 voturi), Şerban Marinescu (14 voturi) şi Cornelia Florina German (3 voturi).

În Biroul Naţional au mai fost aleşi Clotilde Armand (consilier Sector 1 Bucureşti), Cătălin Drulă (deputat USR Timiş), Cristian Ghica (senator USR Bucureşti), Chereji Florin Silviu (membru USR Cluj), Cornel Zainea (deputat USR Ilfov), Claudiu Năsui (deputat USR Bucureşti), Radu Mihail (senator USR Diaspora), Florina Presadă (senator USR Bucureşti), George Ţăranu (membru USR Iaşi), Ion Voinea (membru USR Bucureşti), Arsu Alin Ionuţ (consilier local USR Bucureşti).

La Congresul USR de la Cluj-Napoca au participat peste 300 de membri USR, dintre care 260 de delegaţi cu drept de vot din filialele judeţene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 6 ani

usr tagma tradatorilor ghinea slutu si uritu rezist inca 4 ani sa nu va votez antiromanilor vinduti
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

azr - 1918

Acum 6 ani

Ştire superficială : Raluca a obţinut la balotaj o victorie zdrobitoare în faţa ministrului şi deputatului Ghinea ! Asta spune ceva ! Sibiul are deci doi vicepreşedinţi în noul partid care probabil va îngloba odată cu Cioloş şi platforma sa unde probabil vor veni şi mulţi pnl- işti .Asta mai spune ceva ! Clotilde Armand nu a fost aleasă ( nu a candidat ?) vicepreşedinte ! Asta spune altceva ! Nu de bine . Succes !
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 6 ani

Două Raluci importante în oraș, asta spune totul: una spune ceva, alta spune altceva...
Raspunde

Alamoreanu

Acum 6 ani

Treaba ii clara pnl vine la putere raluca tircan se face durdulie ca raluca amariei iar usr intra in opozitizie si scrofy usr slabeste ca raluca stolojan pardon turcan looooooll ce-am mai ras :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus