Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
7°C

Protest spontan la Fiscul sibian. Angajații au părăsit birourile

Protest spontan la Fiscul sibian. Angajații au părăsit birourile

Aproximativ 100 de angajați ai Administrației finanțelor publice a județului Sibiu au întrerupt lucrul în dimineața zilei de luni, în semn de protest față de remunerațiile pe care le primesc.

Angajații Fiscului au ieșit în fața sediului de pe Calea Dumbrăvii nemulțumiți de faptul că în ultimii cinci ani salariile lor au crescut cu zece procente, scădere considerată prea mică în raport cu creșterile salariilor altor categorii de bugetari. „Nici în proiectul Legii salarizării, pe următorii cinci ani, nu sunt prevăzute creșteri salariale pentru noi. Prin urmare, cumva, cineva, ne desconsideră“, arată unul din angajații Fiscului sibian. Astfel de proteste au fost inițiate în dimineața zilei de luni și în alte județe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus