Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Turcan: Nu voi candida!

Turcan: Nu voi candida!

Președintele interimar al PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că nu va candida pentru șefia partidului, la congresul din luna iunie. ”Nu voi candida la președinția PNL. Am luat această decizie în urma consultărilor cu colegii mei și am hotărât împreună că nu este momentul potrivit pentru o asemenea candidatură. În acest moment, echilibrul în PNL este destul de fragil și avem nevoie de un congres care să mobilizeze energiile interne, nu să le disipeze și mai mult. E un lucru în care cred cu tărie și pe care l-am mai spus: Unitatea este prima condiție a victoriei PNL. În opinia mea, unitatea PNL este miza Congresului din iunie”, susține Raluca Turcan.

Până acum și-au anunțat candidatura Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

fds

Acum 6 ani

Frau Turcan incurajati prostitutia prin inactiune. Avem victime ale proxenetilor la ierire din Sibiu inspre Medias. Stau acolo iarna vara , ziua noaptea, totusi daca sunteti in parlament nu puteti inaspri pedepsele pt proxeneti si cei care frecventeaza ?
Raspunde

Ironim

Acum 6 ani

Orban,Busoi,Catarama! Un echilibru desavarsit intre PNL si PDL!
Raspunde

John Doe

Acum 6 ani

Nu cred
Raspunde

azr - 1918

Acum 6 ani

Deci : trei candidaturi asigură unitatea şi echilibrul partidului ( singurele care lipseau ) precum cele trei puncte care defineau planul ; a patra ,inducea dezechilibrul ? Să mai sperăm ; a spus că nu e momemtul ; deci nu scăpăm .Dacă scapă PNL .Asta da,minune cu aşa candidaţi .
Raspunde

gigi contra

Acum 6 ani

In sfarsit o decizie inteleapta din partea doamnei! Daca o sa se inscrie si la un curs de gatit cu un master chef, va avea toata simpatia mea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus