X
barna-usr-12

Deputatul USR Dan Barna aleargă la maraton

Deputatul de Sibiu al USR, Dan Barna, a anunțat astăzi că va alerga la Maratonul Internațional Sibiu, la proba de ștafetă. ”La ințiativa inspirată a colegilor din filiala USR Sibiu, sâmbătă 27 mai 2017, voi alerga și eu alături de alți colegi din USR la Maratonul International Sibiu. (…) Voi alerga și eu la proba de ștafetă 4×5,3km din cadrul acestui Maraton pentru a susține proiectul “Sibiu goes STEAM” un proiect prin care peste 100 de copii vor face experimente științifice și vor învăța să proiecteze roboți! Pentru puterea de visare a copiilor acest lucru este pur și simplu ceva magic și cool”, a anunțat Barna.

Pentru proiectul pe care îl susține, Barna cere sprijinul sibienilor. ”Mi-am asumat și un rol de fundraiser al maratonului în sensul în care m-am angajat să vă conving să mă susțineți pe mine ca alergător, astfel încât cu donații de la voi de minim 10 lei să adunăm împreună cel puțin încă 1000 lei pentru acest proiect care învață copii să viseze. Dacă vom depăși această sumă cu atât mai bine. Va fi posibil ca mai mulți copii să învețe”, a mai spus Barna pe pagina sa de Facebook.

Până acum, proiectul pe care âl sprijină Dan Barna, “Sibiu goes STEAM”, a strâns 6.611 lei, adică 63% din cât și-au propus: 10.430 lei.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact