Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un bărbat din Galați care vindea în centrul Sibiului produse contrafăcute, prins de jandarmi

Un bărbat din Galați care vindea în centrul Sibiului produse contrafăcute, prins de jandarmi

Un bărbat de 50 de ani din Galați a fost prins luni, în zona centrală a orașului,  în timp ce încerca să vândă parfumuri și ochelari de soare, toate produsele fiind contrafăcute. Jandarmii au găsit asupra sa 10 parfumuri cu diferite inscripţii, precum şi 42 de perechi de ochelari de soare, modele diferite.

"În timpul misiunii de menţinere a ordinii și siguranței publice în municipiul Sibiu, luni, în jurul orelor 17.20, echipajul de intervenție din cadrul Jandarmeriei Sibiu a identificat o persoană de sex masculin care comercializa produse contrafăcute în zona centrală a orașului", transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

După ce i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul încălcării prevederilor art. 90, alin. 1, lit. b, din legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, persoana împreună cu bunurile şi documentele întocmite au fost predate lucrătorilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu, se arată în comunicatul de presă al Jandarmeriei.

foto arhivă

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Odin

Acum 6 ani

Pe cinstite acum! Omul a încercat să vândă parfumuri "echipajului de intervenție" de l-au prins?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus