Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Vizită în straie populare la Prefectură. Bani pentru Monumentul Unirii

Vizită în straie populare la Prefectură. Bani pentru Monumentul Unirii

Prefectul județului Sibiu, Lucian Radu, a primit astăzi în birou un bărbat din Alba Iulia, îmbrăcat în straie populare.

În vârstă de 73 de ani, juristul, teologul și publicistul Dragomir Vlonga a pornit, în 15 mai, cu bicicleta spre București.

Vrea să atragă atenția opiniei publice și să convingă Guvernul să aloce fondurile necesare construirii Monumentului Unirii la Alba Iulia, pentru a fi gata la 1 Decembrie 2018.

DSC_0617

Alături de tricolor, Dragomir Vlonga poartă la piept un caiet de matematică, pe care l-a transformat în agendă de lucru. În rubricile trasate cu pixul, invită autoritățile locale ale orașelor prin care trece să-și scrie punctul de vedere asupra demersului său.

În “Caietul marșului pe bicicletă”, inaugurat de IPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, prefectul Lucian Radu a scris: “susțin construirea Monumentului Unirii la Alba Iulia”.
Caietul conține și o rubrică de observații, în care posesorul său își notează impresiile. După întâlnirea cu prefectul județului Sibiu, Dragomir Vlonga a completat în jurnal: “Oameni foarte deschiși, primitori”.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 6 ani

pai trebuia sa mearga pe cal nu pe bicicleta. sau daca tot a plecat pe bicicleta, macar sa fie o bicicleta pegas
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus