Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Compania Stefanini recrutează la Sibiu

Compania Stefanini recrutează la Sibiu

Compania Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, recrutează la Sibiu vorbitori de limbă germană pentru poziția de IT Support Consultant.

Conform anunțului de angajare de pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca, Stefanini are zece poziții disponibile. Pe lângă salariul atractiv compania oferă angajaților numeroase alte beneficii.

Cei interesați trebuie să știe că Stefanini este un furnizor global de IT, cu peste 86 de birouri în 33 de ţări. În 2008 Stefanini a dorit să își extindă activitatea în România și a ales Sibiul ca loc ideal de a-și plasa cel de-al doilea sediu.

Pornind cu 25 de angajaţi în 2008, filiala a crescut rapid, profesioniștii IT din Sibiu deservind în prezent o multitudine de clienţi din industrii variate, precum automotive, farmaceutică, producţie și altele.

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii pe turnulsfatului.ro/locuridemunca sau pot contacta direct compania la adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon 021/3012303.

Fondată în 1987 de Marco Stefanini, compania și-a început activitatea ca furnizor de training în domeniul IT. Astăzi, numărând aproape 20.000 de angajaţi, Stefanini oferă servicii IT în regim de externalizare, incluzând management și suport de aplicaţii, gestionare de infrastructură IT și furnizare de personal în zona IT către peste 600 de clienţi din jurul lumii.

Cea mai rapidă și ușoară modalitate de a-ți găsi un job în Sibiu este să intri pe platforma lansată de Turnul Sfatului: www.turnulsfatului.ro/locuridemunca. Aceasta este cea mai mare platformă online de angajări din Sibiu. Aici găsești sute de joburi actualizate în fiecare zi, dedicate pieței forței de muncă din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Lasati pe "bibani" sa vina!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus