Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Festivalul Familiei aduce la Sibiu activităţi culturale, concursuri şi concerte

Festivalul Familiei aduce la Sibiu activităţi culturale, concursuri şi concerte

Pe 1 iunie, de Ziua copilului, copilăria se va sărbători în cel mai frumos mod: cu activităţi gratuite şi multe cadouri pentru toţi copiii care vor participa la Festivalul Familiei. Dedicat întregii familii, evenimentul se va desfăşura în perioada 1-4 iunie, în Parcul Sub Arini, lângă stadion.

Pentru copii vor fi instalate, trenuleţe, castele gonflabile şi carusele, dar nu vor lipsi nici concursurile care vor implică întreagă familie. Participarea în activităţiile recreative, sportive şi culturale va fi din partea tuturor membrilor unei familii, copii, părinţi şi bunici, fiecare dintre ei având un rol la fel de important. Toţi cei prezenţi vor fi antrenati în piese de teatru interactive, numere de magice şi alte jocuri şi activităţi culturale.

festivalul familiei (3)

Pe parcursul celor patru zile, întreaga familie va putea să participe la concursuri din cele mai distractive, activităţi de olărit, atelier de „prajiturit” în care îşi vor pregăti propriile dulciuri, club de lectură în aer liber, vor afla cum să se trateze cu afecţiune la orice mic semn de boală, vor picta, se vor juca şi, cel mai important, vor petrece timp minunat împreună. Pentru spectatorii cei mai mici, vor fi puse în scenă o serie de jocuri menite să îi ţină conectaţi la magia poveştilor, să înveţe cântecele, să interacţioneze cu alţi copii, să participe în echipă la activităţi sau să ia parte la jocuri de rol.

„Familia are un rol extrem de important în conturarea personalităţii, deoarece fiecare dintre noi alegem un model de urmat din cadrul familiei. În această era a vitezei în care timpul este prea scurt pentru orice, chiar şi pentru a petrece timp preţios împreună cu familia, am considerat că este absolut necesară organizarea unui astfel de eveniment în aer liber, în cadrul căruia să se renunţe cât mai mult posibil la tehnologie şi toţi membrii familiei, de la copii până la bunici, să participe împreună la activităţi şi concursuri”, spun organizatorii.

festivalul familiei (4)

Anul acesta, Festivalul Familiei va fi anul premierelor: pentru prima dată în Sibiu se va organiza un concurs de kendama, atât pentru începători, cât şi pentru cei mai avansaţi. Irina Rimes îşi va cânta viselelele pentru prima dată în Sibiu, sâmbătă, 3 iunie, iar în premieră naţională finaliştii de la Vocea României Junior vor urca duminică, 4 iunie, pe scena de la Festivalul Familiei. Atmosfera va fi completată sâmbătă de artista Rita iar duminică Mihai Constantinescu va aduce „o lume minunată” în Parcul Sub Arini.

festivalul familiei (2)

Citește și: Au început înscrierile pentru primul concurs de kendama organizat la Sibiu

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

despre ce vorbim?

Acum 6 ani

A fost confiscata astfel si Ziua Copilului....
Raspunde

emma-noelle

Acum 6 ani

Buna! Nenea, da' matusa din poza cine-i, ca ui' ce sasiu de raba are?...
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 6 ani

Te pune sa semnezi si pentru familia traditionala cu ocazia asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus