X
principesa Muna la ISU (1)

Principesa Iordaniei, impresionată de dăruirea și implicarea paramedicilor și a voluntarilor de la SMURD Sibiu

Principesa Muna al Hussein a Iordaniei și Raed Arafat, secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, au vizitat Inspectoratul de Urgență Sibiu. Vizita a avut loc cu ocazia Congresului româno-iordanian de medicină și farmacie și a decernării titlului de DHC al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, congres desfășurat la Sibiu, sub patronajul Principesei Muna al Hussein a Iordaniei.

Având în vedere că Alteța Sa Regală, principesa Muna a pus bazele primei instituţii de educaţie medicală din Regatul Haşemit al Iordaniei și a sprijinit continuu domeniul sănătăţii şi cel al educaţiei medicale, aceasta a dorit să cunoască voluntarii din cadrul SMURD, studenți ai Facultății de Medicină din Sibiu, care, împreună cu paramedicii ISU Sibiu, acționează, 24 de ore din 24, în sprijinul cetățenilor, atât la accidente rutiere, cât și la urgențe medicale, transmit reprezentanții instituției.

principesa Muna la ISU (8)

“Alteța Sa Regală, Principesa Muna al Hussein a apreciat aportul adus de către paramedicii SMURD în sprijinul comunității, declarându-se impresionată de modul de organizare a Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) de la nivelul județului Sibiu și și de dăruirea și implicarea paramedicilor. Totodată, aceasta a fost informată și despre campaniile de voluntariat care s-au desfășurat la nivel național, în urma cărora au fost recrutați voluntari pentru a fi implicați în acțiuni de salvare a semenilor,” se arată într-un comunciat de presă al ISU.

principesa Muna la ISU (7)

“Prezența Alteței Sale Regale și a Secretarului de Stat în MAI, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență reprezintă o onoare pentru ISU Sibiu, recompensând eforturile depuse de către pompierii sibieni în sprijinul populației și motivându-ne să continuăm cu același entuziasm și implicare de care am dat dovadă până în prezent,” declară Slt. Ramona Nistor, purtător de cuvânt al instituției.

principesa Muna la ISU (2)

Cu ocazia vizitei, inspectorul șef al ISU Sibiu, Cosmin Balcu, a înmânat, Alteței Sale, în semn de prețuire și respect, o plachetă inscripționată cu însemnul heraldic al inspectoratului.

foto ISU Sibiu

principesa Muna la ISU (5)

principesa Muna la ISU (4) principesa Muna la ISU (3)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact