Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

50% reduceri de preț la cea mai mare seră de flori din Sibiu

50% reduceri de preț la cea mai mare seră de flori din Sibiu

Proprietarii serei de flori Camelia`s Sibiu răsuflă ușurați după primul sezon din acest an. Chiar dacă primăvara a fost mai capricioasă, iar temperaturile au arătat și valori negative, se mândresc cu o producție bună. Pe ultima sută de metri a acestui sezon, realizează o lichidare de stoc, înjumătățind prețurile la toate florile de primăvară-vară. Astfel, cu 18 lei cât costau petuniile, acum îți poți cumpăra două. Pentru a veni în sprijinul sibienilor, aceștia asigură plantarea și transplantarea gratuit, iar în planul cel mai apropiat vor să introducă și transportul gratuit la domiciliu.

Florile s-au vândut ca pâinea caldă în acest sezon. Asta, în ciuda vremii care ne-a dat bătăi de cap fiecăruia dintre noi. Acest lucru s-a reflectat în vânzările care s-au înregistrat la Sera de Flori Camelia`s Sibiu, situată în Poplaca. „Sezonul de anul acesta a fost complet atipic, datorită vremii schimbătoare şi a recordului de frig din ultimii 30 ani din luna aprilie. Cu toate acestea, pentru noi a fost un sezon excepţional, având creşteri de peste 60% pe toate segmentele, în condiţiile în care am dublat suprafaţa cultivată. În prezent noi am vândut mai bine de 98% din total producţie, pentru sezonul primăvară-vară”, spune Dan Vasile, proprietarul serei.

DSC_3744

Cel mai mare centru de vânzare din județ

Una dintre cele mai mari surprize din acest sezon a reprezentat perioada 1-8 martie. Atunci, tot ce s-a produs la sera din Poplaca s-a și vândut. Din acest motiv, anul viitor, proprietarii serei vor să deschidă cel mai mare centru cu vânzare cu bucata şi engross de flori de sezon. Astfel, zambilele, lalelele, narcisele, primulele, brânduşele și multe altele vor fi la o singură aruncătură de băț distanță de noi. „Sibienii, deşi fără să ne facem publicitate şi producând pentru prima oară pentru acest segment, deci fără să avem o experienţă mare, au venit şi au cumpărat tot ceea ce am produs pentru sărbătorile respective. În acest sens, ne-am propus ca pentru la anul, să deschidem cel mai mare centru cu vânzare cu bucată cât şi engross, de vânzare flori de sezon”, afirmă Dan Vasile.

Tot o surpriză a constituit-o și interesul sibienilor pentru plantele decorative. De aceea, în următorii doi trei ani, proprietarii serei vor să se specializeze și pe acest segment. „Am hotărât că în următorii 2-3 ani, începând din anul următor să dezvoltăm acest segment intensiv, nu numai în cel de producţie flori, şi să investim în sensul de a deveni cel mai mare centru de grădinărit din întreg judeţul Sibiu şi din câte cunoaştem, din întreaga regiune, în care plantele de grădină decorative, de apartament, arbuşti, pomi, etc să aibă o cotă foarte însemnată”, explică Dan Vasile.

DSC_3770

Petuniile și mușcatele sunt numai două dintre florile pe care le întâlnim în această perioadă în grădinile și terasele noastre. Colorate și, totodată, ușor de întreținut, acestea au fost în preferințele sibienilor. Cu toate acestea, sibienii încep din ce în ce mai mult să-și îndrepte atenția și spre aranjamentele mai complicate și mai puțin clasice.

50% reducere pentru toate florile

Cum sezonul de primăvară-vară se încheie, proprietarii serei de flori Camelia`s Sibiu vin cu o propunere de nerefuzat: flori la jumătate de preț. „Am hotărât să vindem cu reducere de 50%, tot stocul de flori rămas pentru această perioadă, astfel încât să putem pregăti mai rapid şi mai uşor, sezonul florilor de vară-toamnă, care începe cam de la jumătatea lunii august”, spune proprietarul serei de flori.

Cum majoritatea timpului, proprietarii serei și l-au petrecut în mijlocul florilor au avut ocazia să interacționeze cu clienții. Așa și-au dat seama că ar fi binevenit, dacă ar introduce transportul plantelor la domiciliu. „Vom continua să asigurăm clienţilor serviciul de plantare şi transplantare gratuit, ca şi în acest an şi am hotărât ca pentru sibieni să oferim transportul gratuit la domiciliu. Vorbind şi interacţionând cu clienţii noştrii, am realizat că problema transportului îi afectează pe majoritatea, fiind o acţiune destul de greoaie, murdară şi riscantă pentru florile cumpărate. Pentru a veni în ajutorul lor, pentru doritori, vom face acest serviciu gratuit în viitor”, mai spune Dan Vasile.

DSC_3715

Dacă încă nu ați reușit să vă colorați balconul sau grădina sau pur și simplu doriți să profitați de reduceri pe ultima sută de metri, proprietarii serei de flori Camelia`s Sibiu vă așteaptă cu brațele deschise. Îi găsiți la intrarea în Poplaca, la doar câțiva kilometri de Sibiu. Pentru mai multe detalii consultați site-ul sau pagina lor de Facebook.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus