Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Concert de muzică de cameră, la Biblioteca Județeană Astra

Concert de muzică de cameră, la Biblioteca Județeană Astra

Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu va găzdui un concert cameral de excepție, susținut de Kármán Quartet și Marius Ungureanu, duminică, 28 mai, de la ora 19:00. Tinerii muzicieni, Valentin Șerban - vioara I, Andrei Mihai - vioara a II-a, Theodor Andreescu – violă și Mihail Grigore – violoncel abordează cu originalitate interpretativă repertoriul vast scris pentru cvintet, alături de maestrul Marius Ungureanu (DK), originar din Sibiu, solist în festivalul Săptămâna Internațională a Muzicii Noi 2017.

În program sunt incluse două lucrări excepționale, Cvintetul în sol minor de W. A. Mozart și Cvintetul în sol major de Johannes Brahms. Pe lângă acestea, Marius Ungureanu a decis să aducă serii muzicale un element surpriză: Trei fantezii pentru violă solo, o lucrare recentă a compozitorului austriac Hans Stadlmair.

Călătoria în lumea fermecătoare a muzicii de cameră continuă împreună cu Rute Muzicale, BMW România, transportator oficial și Youness Clinic. Partenerii culturali ai acestui proiect sunt Artdreams, Center for Dansk Jazzhistorie, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, Fundația ACCUMM și Moldo Crescendo. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus