X
victor orban (Copy)

Ludovic Orban despre președinția partidului: ”Am prima şansă”

Ludovic Orban, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, a declarat, miercuri, la Cluj, că până în prezent are sprijinul a 27 din cei 47 de preşedinţi de filiale, el considerând ca are prima şansă la câştigarea alegerilor interne din 17 iunie. ”Stau foarte bine, nu există decât primul loc, de departe se vede că am prima şansă, sunt 27 de preşedinţi din 47 care au semnat moţiunea mea, în urma consultării filialelor judeţene. Există un sprijin consistent, evident foarte puternic, şi în celelalte filiale există o susţinere, mai sunt filiale care nu s-au exprimat şi care, cel mai probabil, mă vor susţine. Ofer o cale aproape sigură de a readuce PNL la putere”, a spus Ludovic Orban, citat de News.ro.

Ludovic Orban a fost prezent, miercuri, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu membrii organizaţiei judeţene a PNL, el prezentând programul cu care va candida la Congresul partidului din 17 iunie. La funcţia de preşedinte al PNL mai candidează Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    biciclist

    “Ofer o cale aproape sigură de a readuce PNL la putere”. Hmm.. asta vrea cumva alianta cu PSD – un nou USL, ca altfel eu nu vad deloc calea aia de care zice el…

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact