Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Peste 90 de angajați de la Polisano aleargă la maraton

Peste 90 de angajați de la Polisano aleargă la maraton

Peste 90 de angajați ai Spitalului Polisano vor lua startul sâmbătă, 27 mai, la Maratonul Internațional Sibiu, în sprijinul proiectului „Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor - Luther” inițiat de Fundația Polisano.

În cortul instalat cu ajutorul partenerilor de la Crucea Roșie, filiala Sibiu, alergătorii vor primi săruri de rehidratare, tablete de magneziu + B6 și Ginseng Royal Gelly din partea Polisano Pharmaceuticals, iar o echipă medicală a Clinicii Polisano le va măsura tensiunea și glicemia, împreună cu voluntari de la Crucea Roșie. De asemenea, Carrefour Sibiu va oferi apă și fructe proaspete participanților. La final, câștigătorii de la fiecare cursă vor primi câte un premiu din partea Polisano Pharmaceuticals.

Fundația Polisano a inițiat în anul 2017 proiectul „Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor - Luther”, prin care își propune achiziționarea și instalarea unui dispozitiv de sterilizare a apei la Spitalul de Pediatrie Sibiu (Luther), pentru reducerea riscurilor legate de propagarea maladiilor infecțioase care ar putea fi vehiculate prin apă. Reușita proiectului va contribui în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a micilor pacienți, care sunt internați în spital cu patologii deja existente. Pentru a acoperi 90 % din bugetul necesar, proiectul a fost înscris și la Maratonul Internațional Sibiu 2017, care va avea loc sâmbătă.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi consultând acest link sau accesând pagina de Facebook a Fundației Polisano.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Daniela

Acum 6 ani

Marathon =42.195 (42km si 195m) Acesti oameni alearga 5 km 5km=marathon???? 5 km inseamna cros. Marathon =42.197(42km si 195 m) Sa vorbim corect despre marathon. Dar vad ca astea nu conteaza....
Raspunde

politrucul

Acum 6 ani

Danielo, te mai numești si Câmpean, cumva?
Raspunde

P. ULISANO

Acum 6 ani

Au antrenori de la DIICOT? Si la sarituri par buni....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus