Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un jandarm a ajutat un bătrân să își recupereze borseta cu bani și acte

Un jandarm a ajutat un bătrân să își recupereze borseta cu bani și acte

Datorită vigilenței unui jandarm, aflat în serviciul de pază și protecție la Agenția Județeană a Finanțelor Publice Sibiu, un bătrân de 79 de ani și-a recuperat actele și banii aflați într-o borsetă uitată în fața unui ghiseu.

Astăzi, în jurul orei 13,30, plutonierul major Ciprian Macarie a observat în fața unui ghișeu o borsetă de culoare neagră. În prezenţa unui martor, a procedat la verificarea conţinutului acesteia în vederea identificării posesorului, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

A fost găsit un portofel în care se aflau suma de 122,00 ron, o carte de identitate și 2 carduri de sănătate aparţinând unui bărbat în vârstă de 79 de ani din jud.Sibiu.

"În timpul efectuării verificărilor, posesorul și-a făcut apariția la sediul Agenției Județene a Finanțelor Publice Sibiu, moment în care a fost identificat de către Plutonierul major Ciprian Macarie, care i-a restituit suma de bani și obiectele găsite.  Bărbatul, a mulţumit jandarmului pentru vigilenţa sa şi pentru modul de executare a serviciului," se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Bravo, bah isteților! Asta da stire... Tratati problema, de parca menirea jandarmilor este de-a le subtiliza oamenilor portmoneul, nu de-a fi in sprijinul acestora!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus