X
semimaraton 2016

Raphael Igrisianu a câștigat maratonul. 42 km în trei ore fără opt minute

Raphael Igrisianu, deținătorul recordului mondial de alergat cu mingea de baschet timp de trei ore la maraton, a câștigat sâmbătă, Maratonul Internațional Sibiu, alergând cei 42 de kilometri în două ore și 52 de minute, potrivit organizatorilor, citați de Agerpres.  “Vă mulțumesc, Sibiu! Foarte grea cursa, au fost 42 de kilometri infernali. Acum o lună am făcut un record mondial, am alergat în Germania, cu mingea de baschet, în trei ore 42 de kilometri. Sunt foarte bucuros că am putut alerga acum, la Sibiu”, a declarat Raphael Igrisianu, după ce a ajuns la finalul cursei de sâmbătă.

Deși are hernie, Raphael Igrisianu, născut în Sibiu și stabilit de 20 de ani în Germania, a reușit performanța să câștige cursa de maraton. În total, la acesteveniment au luat startul 3.200 de oameni din țară și străinătate, care susțin cauze sociale. Raphael Igrisianu a alergat până acum la peste 60 de maratoane internaționale, fiind unul din cei mai cunoscuți maratoniști români.

Raphael a alergat pentru a susține un proiect cultural, care își propune educația prin muzică a copiilor.

 

Foto: Arhivă

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sas

  Scuze….Cursa de Maraton nu este de 42 km ci de 42 km si 190 m.Asa ca nu a fost o cursa de Maraton ci o alergare de 42 km. Am fost atlet la tinerete….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  biciclist

  vedeti ca nu e vorba de “cursa continentala” ci de maratonul Continental denumit dupa firma/sponsorul cu acelasi nume. Ca altfel va trebui sa scrieti si despre cursa vismaneana si cursa takatakana.
  Iar la moratonul propriu zis, au fost vreo 100 (nu cunosc exact), restul pana la 3200 la celelalte probe.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  (-)

  Egzact cum am bănuit, Igrisianu asta cu nume desprins din poveștile fraților Grimmm, si fidel al TS, alergător de “cursa lunga” cu tableta in mana si practic fără contra-candidat

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mama mare

  Cei care alearga sunt din toata tara , nu numai din Sibiu . Alerga pentru cauze diferite , eu ma bucur sa fie cat mai multi alergatori pentru acceste cauze nobile .

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sas

  Pentru ..Vasile.. Nu am alergat pentu ca am o proteza la sold…Tot din cauza antrenamentelor …Pe vremea mea nu erau atatea medicamente si vitamine stimulative pentru sportiv…Si ori cum categoria mea de varsta 88 ani nu era in program…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact