Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Bătrân de 77 de ani atacat pe stradă, în Sibiu, și lăsat fără portofel. Poliția a prins autorul pe loc

Bătrân de 77 de ani atacat pe stradă, în Sibiu, și lăsat fără portofel. Poliția a prins autorul pe loc

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Sibiu, a fost atacat și lovit în timp ce mergea pe o stradă din Sibiu, agresorul luându-i portofelul. Poliția a intervenit imediat și l-a prins.

În cursul serii de duminică, 28 mai, în jurul orei 22:00, un sibian a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a fost martor la un eveniment comis cu violență, o persoană fiind deposedată de un portmoneu.

Evenimentul sesizat s-ar fi produs pe str. Lungă din municipiul Sibiu, astfel că cel mai apropiat echipaj de poliție a fost direcționat spre locul faptei, la fața locului fiind identificate atât victima cât și presupusul agresor.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în data de 28 mai, în jurul orei 21:48, victima – un bărbat de 77 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în urma unei lovituri primite a căzut pe trotuar, iar agresorul l-a deposedat de portmoneul pe care îl avea asupra sa. La cererea persoanei vătămate de a-i returna portmoneul, acesta i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă. Agresorul, un mureșean în vârstă de 34 de ani, a fost reținut la fața locului de mai mulți martori la eveniment”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Împotriva agresorului s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, KeepCalling, Takata, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și mulți alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

marcel

Acum 6 ani

bravo politistilor :)
Raspunde

tudor

Acum 6 ani

deci hotul a fost prins de martori, nu de politie...
Raspunde

givu

Acum 6 ani

Domnule Dobre, de ce ne induceti in eroare ?!?! "Poliția a prins autorul pe loc", cand de fapt "Agresorul, un mureșean în vârstă de 34 de ani, a fost reținut la fața locului de mai mulți martori la eveniment" ...eram aproape sa felicit Politia Romana
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

agresorul era cumva un porumbel negru?
Raspunde

Forseti

Acum 6 ani

"... lovit atacat si lovit..." . Excelent domnule jurnalist. Pulitzer scrie pe tine.
Raspunde

Stefan Dobre

Acum 6 ani

Am corectat eroarea și vă mulțumesc pentru observație.
Raspunde

Andreea

Acum 6 ani

Agresorul a fost prins de doi martori nu de politie cei doi martori l-au reținut până a venit politia
Raspunde

Mhircia

Acum 6 ani

Sigur o cioară din Daneș... Dar na, au pus mureșean :(
Raspunde

Alina

Acum 6 ani

Cred că ar fi trebuit să se spună că agresorul a fost retinut de 2 minori, fără a li se da numele. Nu multi tineri din ziua de azi, fac ce au făcut cei 2 copiii ieri seară. Si, da sunt mândră, unul din ei e fiul meu, iar celălalt prieten bun cu fiul meu.
Raspunde

Tudor Vianu & company

Acum 6 ani

”Mureșeanul” ăla nu era cam brunet ?
Raspunde

Andreea

Acum 6 ani

Așa este Alina celălalt e nepotul meu dar și cei de la ziar minte cu nerusinare nu spun adevărul și bagă de la ei rușine să vă fie bravo copii mei sa de-a Dumnezeu sa facă și alții cea ce ați făcut voi sunteți niște copii de invidiat
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 6 ani

Fă, ești proastă sau numa' analfabetă?
Raspunde

Andreea

Acum 6 ani

Cine e proastă și analfabeta Gheorghe de Gheorghe
Raspunde

...

Acum 6 ani

lasa-l in ma-sa de panarama
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus