Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Consilierii AJOFM merg prin școli să le spună absolvenților de liceu cum să se angajeze după Bac

Consilierii AJOFM merg prin școli să le spună absolvenților de liceu cum să se angajeze după Bac

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu  desfăşoară  în această perioadă o campanie de informare şi consiliere profesională în  liceele şi facultăţile din Sibiu, dedicată viitorilor absolvenţi, promoţia 2017, acţiune prin care se urmăreşte creşterea şanselor de ocupare în rândul acestora.

Concret, reprezentanţii AJOFM Sibiu vor prezenta  elevilor şi studenţilor din anii terminali, prevederile Legii 76/2002 –privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă cu modificările şi completările ulterioare cât şi serviciile oferite de  către agenţie în mod gratuit.

”În cadrul acestei acţiuni, elevii şi studenţii vor obţine informaţii privind condiţiile de acordare a indemnizaţiei de şomaj, informaţii privind cursurile de formare profesională organizate de către agenţie, modul de întocmire a unui CV sau modul de prezentare la un interviu de angajare.  De asemenea  vor fi informaţi şi asupra  ofertei  locurilor de muncă vacante  disponibile la nivelul judeţului nostru”, au transmis reprezentanții AJOFM într-un comunicat de presă.
Tinerii interesaţi pot obţine mai multe informaţii şi de la sediul  A.J.O.F.M Sibiu, strada Morilor nr. 51 A, Sibiu, telefon 0269/210.882 sau pot accesa site-ul institiţiei  www.sibiu.anofm.ro.

În Sibiu, cea mai simplă modalitate de a vedea ce este la mare căutare pe piața muncii, dar și de a aplica ușor, este pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca. Aici poți găsi în fiecare zi noutăți, poți vedea imagini de la posibilul viitor job și poți aplica dintr-un simplu click.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, Takata, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și mulți alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus