Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Copiii din centrele de plasament își etalează talentul. De ziua lor

Copiii din centrele de plasament își etalează talentul. De ziua lor

Ziua copilului va fi sărbătorită în avans, la  Biblioteca ASTRA. Astfel, pe 31 mai, de la orele 16:00, pentru al doilea an consecutiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu împreună cu Asociaţia de Poveste, Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu şi Arhiepiscopia Ortodoxă Română marchează Ziua Internaţională a Copilului, printr-un eveniment adresat copiilor din centrele de plasament din judetul Sibiu.

„Cu această ocazie copiii din centrele de plasament Orlat, Agîrbiciu şi Turnu Roșu își vor demonstra talentul în cadrul unor momente artistice, expoziții de obiecte și desene create de către aceștia. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc premierea copiilor care s-au înscris la concursul cu tema <<Ce vreau sa fiu când voi fi mare?>>” lansat de către directorul general al DGASPC Sibiu la începutul lunii mai”, transmit reprezentanții DGASPC.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, KeepCalling, Takata, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și mulți alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus