Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Începe Festivalul Familiei, evenimentul premierelor în Sibiu

Începe Festivalul Familiei, evenimentul premierelor în Sibiu

Primul concurs de kendama organizat la Sibiu în dată de 3 iunie, Irina Rimes îşi va cânta în premieră în Sibiu “Viselelele”, iar pentru prima dată în istoria unui concurs de talente finaliştii de la „Vocea României Junior” vor susţine un concert folosind denumirea concursului. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care se vor întâmpla în acest weekend în Parcul Sub Arini la Festivalul Familiei.

Evenimentul se afla la a doua ediţie şi îşi propune să mute agitaţia din cotidian într-un cadru liniştit în care întreaga familie să participe la activităţi şi concursuri, să lase pentru câteva ore deoparte tehnologia şi să se bucure de clipe liniştite în aer liber.

Pentru că 1 iunie este ziua copilului şi pentru că acest eveniment este pentru familie am pregătit un traseu cu activităţi la finalul cărora o familie va avea şansa să câştige un mobilier complet, personalizat, pentru camera copilului pus la dispoziţie de către Mobebe.

Pe parcursul traseului participanţii se vor putea bucura de peste 15 zone de activităţi din cele mai diverse de la pictură şi desen la , olărit, “prajiturit”, jocuri interactive şi de creaţie şi competiţii sportive. Pentru a completa programul artistic susţinut de Rita, Irina Rimes şi finaliştii de la Vocea României Junior, Mihai Constantinescu va veni să îşi cânte “lumea minunată” duminică 4 iunie. Festivalul Familiei care va avea loc în Parcul Sub Arini în perioada 1-4 iunie este evenimentul întregii tale familii, fiind cofinanţat de primăria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

festivalul familiei

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus