X
Producator local si Cimbru

Street Food Festival ajunge sâmbătă în Piața Transilvania

Zece bucătari de la Street Food Festival își vor face mâine, 3 iunie, cumpărăturile la Piața Volantă Transilvania.

Ingredientele locale vor fi apoi gătite chiar la fața locului, așa că sibienii vor avea ocazia să deguste porcul de Mangalița gătit chiar de unul dintre cei mai apreciați chefi prezenți în acest weekend la Sibiu: Chef Nicu Crăciun de la Cimbru!

”Această colaborare între Consiliul Județean Sibiu, organizatorul pieței volante, și Street Food Festival, urmărește să încurajeze valorificarea gusturilor locale în evenimentele gastronomice, aceasta fiind una dintre mizele importante ale Programului Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană. Vă reamintim că etichetele de la fiecare tarabă dau detalii despre proveniența produselor”, spun reprezentanţii Consiliului Județean Sibiu, într-un comunicat de presă.

Tot mâine, insula tradițiilor din cadrul pieței va fi animată cu ajutorul copiilor de la clasa de fluiere de la Săliște coordonată de instructor Alexandru Tărtăreanu si Grupul Vocal ,,Doruri Sibiene” condus de profesoara Izabela Tomiţă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact