Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ADR Centru organizează la Sibiu un seminar despre fondurile europene pentru proiecte cultural-creative

ADR Centru organizează la Sibiu un seminar despre fondurile europene pentru proiecte cultural-creative

Toți cei interesați de fondurile nerambursabile ce pot fi accesate pentru finanțarea unor proiecte culturale sau creative sunt invitați de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru la Sibiu, în cadrul unui seminar la care participarea este gratuită.

Seminarul are loc pe data de 15 iunie (joi) la sediul Primăriei din Sibiu și va fi susținut de o serie de experți invitați de ADR Centru. Aceștia vor oferi informații despre oportunitățile de finanțare, dar și date concrete de modul de completare a unei cereri de finanțare sau de construire a bugetului unui proiect, de exemplu. Totodată, reprezentanții ADR Centru consideră că participarea la acest seminar poate aduce atât potențiali parteneri în derularea unor proiecte din fonduri nerambursabile. „Pentru a participa aveți nevoie doar de o idee originală de proiect și să fiți reprezentantul unui ONG, al unei autorități sau instituții publice, al unei organizații culturale, de tineret, de educație sau de cercetare sau al unor asociații ale orașelor înfrățite ori instituții cultură“, se arată într-un comunicat al ADR Centru referitor la seminarul ajuns la a patra ediție.

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 10:00, în sala de consiliu a Primăriei Sibiu. Vor participa, printre alții, și primarul Astrid Fodor, directorul ADR Centru, Simion Crețu, dar și Constantin Chiriac, directorul Teatrului național „Radu Stanca“. Seminarul este programat să se încheie la ora 13:30. Cei interesați trebuie să confirme participarea până cel târziu marți, 13 iunie, prin completarea formularului on-line disponibil aici

Descarcă de aici Agenda Seminarului de la Sibiu

 

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus