X
transfagarasan blocat4

FOTO Transfăgărășanul, blocat cu bolovani chiar de CNAIR

Transfăgărășanul nu mai este accesibil cu mașina nici de către șoferii dispuși să își riște permisul pentru acest lucru. Drumul a fost blocat cu bolovani de lucrătorii Companiei de Drumuri.

Un șofer a publicat pe pagina sa de facebook imagini din care reiese faptul că Transfăgărășanul a fost blocat de echipele de drumari. Măsura vine după ce balizele de beton au fost date la o parte de șoferii care încercau să urce la Bâlea Lac.

Șoseaua a devenit singura soluție, după ce telecabina dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac a fost închisă, în urma accidentului din urmă cu trei săptămâni.

Sibianul Dumitru Grecu a postat următorul mesaj pe pagina sa de facebook: “Suntem în mileniul III și nicăieri în Europa nu mai există nici un drum de altitudine blocat în această perioadă. Vă promitem că prin intermediul Asociațiatiei Turistice Transfăgărașan, vom lua atitudine și vom acționa în instanță, inclusiv cu plângeri penale pentru abuz în serviciu, deturnare de fonduri și subminarea economiei naționale, pentru defăimarea imaginii României. Având în vedere că administratorul drumurilor publice, până anul trecut CNADNR în prezent CNAIR, au administrat cu rea credință fondurile publice destinate drumurilor, vă propunem să luăm cu toții atitudine împotriva acestei companii, inclusiv prin acționarea în instanță pentru orice tronson de drum din România care nu respectă normele de siguranță a circulației”.

Oficialii CNAIR au anunțat, vineri, că drumarii acționează în continuarea pentru deszăpezirea Transfăgărășanului.

Drumul este închis, potrivit legii, până în 30 iunie.

transfagarasan blocat6 transfagarasan blocat5 transfagarasan blocat3 transfagarasan blocat

Foto: Facebook, Grecu Dumitru

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian100%

  Nu putem accepta sa asteptam 9 luni ca sa putem circula pe Transfagarasan,ar trebui mai bine sa se instituie o taxa modica asemenea celei de la trecerile peste poduri(ex.Cernavoda) bani din care sa se plateasca intretinerea superbului drum tot anul.Parcarea infecta de la Balea Lac cere 4 lei fara a oferi nimic in schimb,de ce nu am plati 10 lei taxa de acces pe Transfagarasan la ambele capete?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  biciclist

  Stati pe curul vostru si nu va jucati cu muntele! Cred ca nu realizati ca oricand poate pleca o avalansa de pietre/zapada de sus si sa va mature de pe drum. Versantii au nevoie de o perioada de stabilizare dupa topirea zapezilor. Cred ca tipul ala Grecu e de-a dreptul inconstient, auzi la el “defaimarea imaginii Romaniei”! Ce daca alte drumuri montane sunt deschise??? Fiecare drum cu specificul lui. Transfagarasanul e inca periculos! Cum puii mei sa-l deschizi asa??

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zona vest

  Ce spune Grecu este perfect adevărat cu sublinierea că el locuieşte în Curtea de Argeş şi este patron la hotelul Valea cu Paşti. Despre “biciclist” ce să spun…e plină lumea de…specimene.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  Pe Transfagarasan se circula in cele mai bune conditii.Pe partea sibiana nu mai este deloc zapada pe sosea.A inflorit si bujorul!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicusor

  Cand va incepe ploaia si pietrele o vor lua la vale , sper sa fie toti aventurierii acolo si salvamontul in concediu.
  Grecule, de ce nu dai o mana/suma de ajutor la intretinerea drumului?😁

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  politrucul

  Ei, vazurati ca daca v-ati pus mintea la contribuție ati găsit o întrebuințare “bolovanilor”? Hai cu puțin efort, si vom rezolva si problema “bordurilor”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact