Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

PSD schimbă cinci miniștri. Grindeanu rămâne premier

PSD schimbă cinci miniștri. Grindeanu rămâne premier

Presa de la București anunță că premierul Sorin Grindeanu va rămâne în funcţie, conform ultimelor discuţii ale coaliţiei de guvernare PSD-ALDE care vizează îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare. Totuşi, câţiva membri ai Cabinetului Grindeanu vor fi înlocuiţi.

Surse din cadrul coaliţiei de guvernare au declarat pentru CAPITAL că Sorin Grindeanu nu va fi înlocuit, deşi în ultimele zile au existat mai multe zvonuri referitoare la acest subiect.

Printre ministerele la care coaliţia de guvernare vrea să facă schimbări sunt: Sănătatea, Finanţele, Mediul de Afaceri, Comunicaţii şi Apărare.

Astfel, miniştrii care ar putea fi remanianâi sunt: Viorel Ştefan, Florian Bodog, Alexandru Petrescu, Augustin Jianu şi Gabriel Leş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

...

Acum 6 ani

atat stie dragnea: sa caute tapi ispasitori, cand, toata vina este el, cu minciunile si promisiunile fara acoperire lansate in campania electorala.....bine ca a ramas mulguta, ca ea stie sa vb 2 limbi straine...dar doar ea stie ce zice.
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Pentru Turnul Sfatului: va rog eu nu mai folositi titluri la articole care exprima certitudini, cand de fapt nu sunt. Chiar din continut stirii aflam ca de fapt "se vrea", "s-ar putea", ca presa anunta, sau ca sursele spun... Va descalifica enorm astfel de titluri mai ales ca abuzati mult de ele. De ce?
Raspunde

istorie

Acum 6 ani

Stie cineva cand incepe constructia mausoleiului ptr. drac.nea? Locul banuiesc ca e la Alexandria, pe domeniu....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus