Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ai probleme cu vreo casă de pariuri online? Nu aştepta să se rezolve de la sine

Ai probleme cu vreo casă de pariuri online? Nu aştepta să se rezolve de la sine

Este foarte probabil că în viaţa ta de parior să te fi confruntat cel puţin cu o situaţie în care singura soluţie pe care o aveai la dispoziţie era aceea de a lua legătura cu un operator al casei de pariuri respective.

În general, efectuezi această acţiune când doreşti să afli despre termenii şi condiţiile unui bonus fără a mai căuta pe site, să obţii adresa de mail la care trebuie trimise documentele de verificare. De asemenea, mai putem cere ajutorul în cazul în care avem nelămuriri cu privire la semnificaţia unui pariu sau pentru a cere explicaţii în legătură cu validarea greşită/nevalidarea unui pariu al tău. În primele trei cazuri vei obţine de cele mai multe ori răspunsuri prompte, deşi nu de puţine ori şi operatorii se încurcă în termeni şi condiţii sau în definirea unui tip de pariu, iar explicaţia nu este mulţumitoare. Când vine vorba însă despre starea unui pariu operatorii ocolesc răspunsul, făcându-te să îţi pierzi răbdarea.

Toţi operatorii ştiu regulamentul casei de pariuri. Asta, cel puţin în teorie

Sigur, asta nu se întâmplă mereu, ci depinde în foarte mare măsură de nivelul de pregătire al operatorului. Astfel, acesta ocoleşte răspunsul fie fiindcă nu îl cunoaște, fie ca să scape de explicaţii pe care el le consideră inutile. În ambele cazuri plecăm cu un gust amar, imaginea siteului având, astfel, de suferit. De aceea casele de pariuri ar trebui să fie mult mai atente când numesc diverşi operatori.

În cazul în care nu ai primit un răspuns care să te lămurească prin live chat, poţi trimite un mail la adresa specificată, în speranţa că există cineva care să cunoască răspunsul la nelămurirea ta. Doar că există riscul, unul destul de mare, ca şi în acest caz să ţi se răspundă cu acelaşi „limbaj de lemn”. Plus că s-ar putea ca până să vină răspunsul din partea respectivului operator să dureze trei sau chiar mai multe zile lucrătoare.

Cum pot obţine un răspuns la problema mea fără dacă operatorul nu îmi oferă un răspuns concret?

În cazul în care constaţi că s-a comis o nedreptate în ceea ce priveşte pariul tău sau orice nemulţumire ai avea legată de acea casă de pariuri, iar operatorul „se face că plouă” poţi apela cu încredere la site-ul Intelbet. Acesta a fost conceput tocmai în dorinţa de a ajuta pariorii. Aici poţi găsi articole utile despre pariuri, clasamente ale acestor case în funcţie de diferite aspecte (oferta, cote, bonusuri de înregistrare etc.), însă poţi adăuga şi o reclamaţie accesând secţiunea cu acelaşi titlu, secţiune pe care o găseşti pentru fiecare casă de pariuri în parte.

În câteva ore sau chiar minute după ce ai împărtăşit problema pe site-ul Intelbet, un membru din staff va analiza mesajul. În cazul în care se constată că ai fost nedreptăţit, va lua legătura cu un operator al acelei case pariuri online, pentru că în câteva ore de la postarea mesajului tău pe site problema să fie rezolvată.

De precizat că pentru fiecare dintre aceste case de pariuri online 100% legale – Intelbet.ro a creat o recenzie, acolo întâlnind atât punctele forte, cât şi cele slabe ale acelei case. Asta fiindcă menirea principală a site-ului, după cum am precizat şi mai sus, este aceea de a ajuta pariorii să ia o decizie cu privire la casa de pariuri care li s-ar potrivi cel mai bine, decizie care e mai înţeleaptă dacă ştii dinainte toate punctele tari, dar şi cele slabe ale fiecărei case online.

Nu doar însă cei ce au nevoie de ajutor privind casele online pot accesa acest site, ci şi cei care doresc să participle la diferite concursuri sportive pentru a-şi arăta abilităţile şi, desigur, pentru a încerca să câştige o sumă de bani. Astfel, unul dintre concursuri vizează pronosticurile sportive oferite de tipsteri precum Mihai Mironica sau Ioana Cosma. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în clasament este de a anticipa dacă pronosticul oferit este corect sau nu, fără a fi nevoie de niciun fel de argument. Al doilea concurs vizează blogul tău de pe Intelbet. Astfel, dacă postările tale de pe blog sunt coerente şi strâng cele mai multe vizualizări la sfârşit de lună, vei fi pe primul loc în clasament, câştigând 300 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 962

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus