Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Expoziții speciale, la Biblioteca Astra

Expoziții speciale, la Biblioteca Astra

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în colaborare cu Asociația Filateliștilor din județul Sibiu a organizat, în cursul acestei luni, două expoziții filatelice inedite dedicate Zilei Internaționale a Copilului, de pe 1 iunie și Zilei Mondiale a Mediului, sărbătorită pe 5 iunie.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, au fost prezentate exponate a căror tematică surprinde desenele animate, apreciate de-a lungul timpului, atât de cei mici, cât și de cei mari. Ziua Mondială a Mediului este celebrată prin expunerea unor exponate de maximafilie, respectiv cartofilie. „Păsări din Delta Dunării” și „Acvile” sunt elementele de atracție principale care aduc în atenția publicului sibian, frumusețea colecțiilor filatelice. Cele două expoziții s-au bucurat de aprecierea tuturor celor care au trecut pragul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu în această perioadă.

„În perspectivă, colaborarea cu Asociația Filateliștilor din județul Sibiu are în vedere organizarea unei expoziții mai ample dedicate împlinirii a 200 de ani de la deschiderea oficială a Muzeului Național Brukenthal pentru public, eveniment care se sărbătorește pe parcursul întregului an calendaristic 2017. Cu acest prilej, vor fi puse în lumină, exponate de valoare, a căror tematică include pictura, arta populară, istoria și științele naturii, așa cum sunt ele reprezentate în colecțiile Muzeului Național Brukenthal”, transmit reprezentanții Bibliotecii Astra.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Takata, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus