X
bloggeri tstv

TSTV cu bloggeri, despre secretul FITS. ”Oamenii ar trebui să înțeleagă că nu există scurtături”

Cristina Chipurici și Alexandru Ciucă sunt doi bloggeri foarte cunoscuți în țară veniți în Sibiu pentru Festivalul Internaționali de Teatru de la Sibiu. Dacă pentru Cristina este pentru prima dată când îl vede ”live”, Alexandru Ciuc vine la FITS din 2012. ”E mai mult decât m-am așteptat. Am încercat să-mi mențin așteptările la minim, adică ok, mi-ați povestit tot ce urma să se întâmple, dar mi-am zis că nu va fi chiar așa. Nu, e chiar mai mult. E bine și chiar nu are cineva de ce să e plângă. Găsești aici spectacole pentru toate gusturile: spectacole de stradă, spectacole de dans, teatru contemporan, teatru clasic, lucruri abstracte. Oricine poate găsi, nu trebuie decât să vină aici”, povestește Cristina Chipurici. ”Sunt la a șase ediție de FITS și am învățat că nu e bine să-ți umpli foarte mult agenda, programul”, spune și Alexandru.

Cristina Chipurici are studii în jurnalism și Music Business și are zece ani de experiență în industria muzicală locală. A rămas impresionată de munca din spatele festivalului și chiar le-a dedicat ”anonimilor” de acolo câteva postări pe blogul ei. ”Am încercat să mă duc la oamenii din spatele festivalului pentru că mi s-a părut foarte interesantă logistica. Am lucrat foarte mult timp pe evenimente de muzică și văzând cifrele din spatele festivalului mi s-a părut fascinant și am încercat să aflu mai multe lucruri din direcția asta, din spate. E foarte mult de muncă și cred că oamenii asta ar trebui să înțeleagă că nu există scurtături. Singura scurtătură e munca grea făcută zi de zi, constant”, spune Cristina.

Munca staff-ului, dar mai ales a artiștilor a fost apreciată și de Alexandru Ciucă.  ”N-o să uit niciodată de la prima ediție la care am participat, din 2012, cînd am fost la un spectacol de Shakespeare, o combinație de mai multe piese, jucată de Radu Stanca, în curte la Muzeul de Istorie, în aer liber. În momentul în care a început ploaia mă așteptam să se oprească spectacolul. Ei n-au fost mișcați deloc de chestia asta, a făcut abstracție de vreme, ploaia a devenit torențială, dar lumea și-a scos ușurel umbrelele șu pur și simplu am văzut spectacolul”, spune bloggerul.

Întreaga emisiune o puteți vedea aici:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Alesb

    Scuzați OT-ul, în cadrul TSTV nu s-ar putea programa o discuție cu reprezentanții BC CSU Sibiu? Este o perioada delicata cu destule subiecte interesante: lotul viitor, obiective, buget, etc. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact