X

Omerta funcționează

Bogdan Brylynski

După 27 de ani în care au făcut toate mizeriile pe care le puteau face, social-democrații au pus acum și bomboana peste coliva României în care mestecă deja de o grămadă de ani. Toți cei ce își permit a doua sinapsă au știut întotdeauna că PSD nu urmărește o guvernare în interesul țării. Țara îi înteresează cum îl interesează pe țăran vaca pe care o mulge. O țin cu câtă hrană și apă are nevoie ca să dea lapte. În rest, în lanț în grajd.

În timp ce PSD dinamita țara, președintele ăla mutălău, gângav și mult hulit tocmai ce încheia singura conferință de presă a unui președinte român cu președintele Americii. Al treilea șef de stat primit la Casa Albă de noul președinte. S-a ales praful de reușitele externe, lumea întreagă ne-a luat din nou la ochi, din nou România ridică tuturor semne de întrebare. Nici că se putea alege un moment mai prost pentru o nouă luptă pentru ciolan.

Social-democrații din teritoriu urmează să rateze o nouă ocazie de a cârmi partidul spre un destin relativ decent. Încrengăturile sudate cu bani negri în momentele astea își arată urâta față, când în loc să profite de moment și să scape de cancerul care îi conduce preferă să perpetueze corupția ce a mers întotdeauna mână în mână cu cel mai mare partid din România. Pragmatic, socotelile PSD-iștilor sunt simple. O dată la patru ani trebuie să prostească minim 3 milioane de români. I-a prostit Coaliția pentru Familie, e o nimica toată pentru un partid atât de solid. Prin urmare au ales din nou banul în fața țării.

Sincere felicitări opoziției. Mă face să îl regret pe Băsescu. Niciodată n-a avut România o opoziție atât de slab pregătită, atât de lipsită de prezență. USR s-a umplut de ridicol mușcând momeala întinsă prin Coaliția pentru Familie. PNL se folosește de scuza alegerilor interne, dar n-au fost nici ei mai breji. Iar din această cauză, potențialele alegeri anticipate ar face și mai mult rău decât bine. Pentru că PSD ar câștiga, din nou, lejer. Alegătorii lor sunt tot acolo, au înțeles și acum la fel de puțin ca de fiecare dată. Oare cine o fi blestemat țara asta?

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  (-)

  Da’ ce nene, toti bugetarii nu sunt ai acestei tari? Ba da, as putea spune ca ei si doar ei sunt cetățenii României, ceilalți, adica cei ce lucrează in mediul privat sunt ai nimănui. Pardon, greșesc, acestia sunt priviți ca niște sclavi care trebuiesc “nimiciti”prin intermediul politicilor fiscale, iar cand criza, da criza care nu ne va ocoli, sunt buni de plata… V-ati gândit de ce au ajuns bugetarii sa rada in nas celor care transpira pentru fiecare leuț câștigat cu truda?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ești zero barat nu minus!

   Sa vezi când te lasă intr-o zi bugetarii de la salvare și pompieri ce o să zbieri că o vita ce ești. Poporul asta își merită soarta că nu știe să facă diferența între cei ce fură și cei care își fac treabă, chiar dacă lucrează la stat. Apropo cate firme “private” crezi că supraviețuiesc pe bune fara a avea afaceri cu statul? Cred că le putem innumara pe degete din păcate.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Mi se pare deplasata afirmatia despre Coaliția pentru Familie. Nu au prostit pe nimeni. In rest sunt de acord, politicienii nu se dezmint indiferent de culoarea sub care stau temporar

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ardeleanul

   Păi la ce te aștepți din partea ˝ieuropeanului˝ de BB?! Ca mai toți ˝gheii˝, nu ezită să atace valorile creștine, familia și pe toți susținătorii acestora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact