Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Omerta funcționează

După 27 de ani în care au făcut toate mizeriile pe care le puteau face, social-democrații au pus acum și bomboana peste coliva României în care mestecă deja de o grămadă de ani. Toți cei ce își permit a doua sinapsă au știut întotdeauna că PSD nu urmărește o guvernare în interesul țării. Țara îi înteresează cum îl interesează pe țăran vaca pe care o mulge. O țin cu câtă hrană și apă are nevoie ca să dea lapte. În rest, în lanț în grajd.

În timp ce PSD dinamita țara, președintele ăla mutălău, gângav și mult hulit tocmai ce încheia singura conferință de presă a unui președinte român cu președintele Americii. Al treilea șef de stat primit la Casa Albă de noul președinte. S-a ales praful de reușitele externe, lumea întreagă ne-a luat din nou la ochi, din nou România ridică tuturor semne de întrebare. Nici că se putea alege un moment mai prost pentru o nouă luptă pentru ciolan.

Social-democrații din teritoriu urmează să rateze o nouă ocazie de a cârmi partidul spre un destin relativ decent. Încrengăturile sudate cu bani negri în momentele astea își arată urâta față, când în loc să profite de moment și să scape de cancerul care îi conduce preferă să perpetueze corupția ce a mers întotdeauna mână în mână cu cel mai mare partid din România. Pragmatic, socotelile PSD-iștilor sunt simple. O dată la patru ani trebuie să prostească minim 3 milioane de români. I-a prostit Coaliția pentru Familie, e o nimica toată pentru un partid atât de solid. Prin urmare au ales din nou banul în fața țării.

Sincere felicitări opoziției. Mă face să îl regret pe Băsescu. Niciodată n-a avut România o opoziție atât de slab pregătită, atât de lipsită de prezență. USR s-a umplut de ridicol mușcând momeala întinsă prin Coaliția pentru Familie. PNL se folosește de scuza alegerilor interne, dar n-au fost nici ei mai breji. Iar din această cauză, potențialele alegeri anticipate ar face și mai mult rău decât bine. Pentru că PSD ar câștiga, din nou, lejer. Alegătorii lor sunt tot acolo, au înțeles și acum la fel de puțin ca de fiecare dată. Oare cine o fi blestemat țara asta?

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Casa Albastră

Vizualizari: 3034

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

5 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Da' ce nene, toti bugetarii nu sunt ai acestei tari? Ba da, as putea spune ca ei si doar ei sunt cetățenii României, ceilalți, adica cei ce lucrează in mediul privat sunt ai nimănui. Pardon, greșesc, acestia sunt priviți ca niște sclavi care trebuiesc "nimiciti"prin intermediul politicilor fiscale, iar cand criza, da criza care nu ne va ocoli, sunt buni de plata... V-ati gândit de ce au ajuns bugetarii sa rada in nas celor care transpira pentru fiecare leuț câștigat cu truda?
Raspunde

Ești zero barat nu minus!

Acum 6 ani

Sa vezi când te lasă intr-o zi bugetarii de la salvare și pompieri ce o să zbieri că o vita ce ești. Poporul asta își merită soarta că nu știe să facă diferența între cei ce fură și cei care își fac treabă, chiar dacă lucrează la stat. Apropo cate firme "private" crezi că supraviețuiesc pe bune fara a avea afaceri cu statul? Cred că le putem innumara pe degete din păcate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, esti prea prost ca sa-ti dea replica!....
Raspunde

...

Acum 6 ani

Mi se pare deplasata afirmatia despre Coaliția pentru Familie. Nu au prostit pe nimeni. In rest sunt de acord, politicienii nu se dezmint indiferent de culoarea sub care stau temporar
Raspunde

Ardeleanul

Acum 6 ani

Păi la ce te aștepți din partea ˝ieuropeanului˝ de BB?! Ca mai toți ˝gheii˝, nu ezită să atace valorile creștine, familia și pe toți susținătorii acestora!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus