Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vremea capricioasă nu i-a împiedicat pe sibieni să facă mişcare, la Sibiu Challenge

Vremea capricioasă nu i-a împiedicat pe sibieni să facă mişcare, la Sibiu Challenge

Cea de-a şasea ediţie a Sibiu Challenge, a reunit sâmbătă, 17 iunie, în Parcul Sub Arini peste 20 de zone sportive pentru toate gusturile şi toate vârstele şi mulţi participanţi dornici de mişcare. În ciuda vremii capricioase, au acceptat provocarea de a-și dedica o zi mişcării în aer liber persoane de toate vârstele, de la copii la seniori, dornici de a face sport sau, pur si simplu, de a petrece o zi în parc într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică şi bună dispoziţie.

Deşi vremea s-a jucat de-a soarele şi ploaia, sibienii nu au ezitat să vină în parc şi să participe la concursuri şi tombole cu premii din partea partenerilor Marquardt, Hervis, Diego şi Generali Asigurări.

foto Sibiu Challenge 2017_Ovidiu Matiu (10)

„Copiii au fost cei mai încântaţi de castelele gonflabile, pictura pe faţă, balonele colorate şi de ursuleţii Diego, mascotele evenimentului. Cluburile sportive prezente la eveniment anul acesta au avut ocazia să îi iniţieze pe participaţii amatori în noi sporturi şi, mai ales, să îşi recruteze sportivi pentru viitoare echipe de performanţă”, spun organizatorii Sibiu Challenge.

foto Sibiu Challenge 2017_Ovidiu Matiu (1)

Sibiu Challenge este cea mai mare acţiune locală de conştientizare a importanţei de a face sport şi de a duce un stil de viaţă sănătos într-un mediu natural curat. Este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Partener principal: ANDU. Parteneri de eveniment: Generali Asigurări, Marquardt, Hervis Sports , Diego, Aria Sport. Mai multe detalii pe pagina de Facebook  şi pe site-ul oficial.

foto Sibiu Challenge 2017_Ovidiu Matiu (8)

foto Sibiu Challenge 2017_Ovidiu Matiu (5)

foto Sibiu Challenge 2017_Ovidiu Matiu (3)

foto Sibiu Challenge 2017_Ovidiu Matiu (11)

foto Sibiu Challenge 2017_Ovidiu Matiu (15)

Credit foto: Ovidiu Matiu 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Apăi , nu ma-ndoi c-or fi fost destui si din aia de s-or aplecat dupa sapun in baie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus