Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Johann Krech demisionează din funcția de viceprimar al Cisnădiei

Johann Krech demisionează din funcția de viceprimar al Cisnădiei

Primar al Cisnădiei din 2004, ales în două mandate, iar apoi ales viceprimar în alte două mandate, Johann Krech își anunță retragerea din funcția executivă din cadrul primăriei. ”De la 1 septembrie o să mă duc în pensia mult meritată. Rămân deocamdată consilier local, asta dacă nu mă retrag de tot din viața publică. Încă nu știu exact care va fi decizia finală”, a declarat Krech pentru Turnul Sfatului.

Întrebat care este motivul pentru care face acest gest, Krech a declarat: ”Oboseala e motivul. Ajunge”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

cisnadioara

Acum 6 ani

Oboseala...CONSTINTA!!!!! Au trecut 10-12 ani de când Krech&Huja conduc Primărie Cisnadie, orasel in care nu s a facut nimic notabil . Uitati va cum arata localitatea Cisnadioara fără apa-canal,trotoare,drumuri asfaltate; In schimb am avut echipe de fotbal desfintate ,handbal ,parcuri stranduri etc....
Raspunde

Ionescu

Acum 6 ani

Oboseala....aiurea. I s-a impus plecarea/demisia. Huja nu se dezminte. Stie sa isi inlature apropiatii cand nu mai are nevoie de ei. Anul trecut cand s-a facut alegerea viceprimarului in Cisnadie, Krech a fost ales cu o singura conditie: sa demisioneze cand va avea varsta de pensionare. Oricum nu este o mare pierdere. Ca primar si ca vice nu a facut nimic. Tot ce se vede a facut Huja...poate si pentru ca avut si are majoritatea in consiliul local.
Raspunde

ESCU

Acum 6 ani

oare se apropie "duba" si de cisnadie ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus