X
atmosfera-incinsa-pe-nisipul-arzator-din-piata-mica-au-mai-ramas-doua-zile-de-spectacol-la-sibiu-sands-33404

Turneul de volei pe plajă ”Sibiu Sands” revine în Piața Mică

Turneul de volei pe plajă „Sibiu Sands”, primul de acest gen organizat vreodată  în centrul istoric al unui oraș din România, revine în Piaţa Mică, în perioada 27 iunie – 02 iulie. Competiţia este acreditată de către Federația Română de Volei şi este inclusă în calendarul competițional național. Valoarea premiilor puse în joc anul acesta este de 3.000 EURO.

Competiția se va desfășura zilnic, pe parcursul a șase zile, pe un teren amenajat de la zero în centrul istoric al orașului, în Piața Mică.

230 de m3 de nisip, 4 m3 de lemn, trei utilaje de mare tonaj și trei zile vor fi necesare pentru amenajarea terenului la cele mai înalte standarde, pentru ca jucătorii prezenți la Sibiu să beneficieze de cele mai bune condiții de joc.

”Terenul amenajat în centrul orașului respectă specificațile Federației Internaționale de Volei, fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi delimitare, etc). Pentru confortul spectatorilor va fi amenajată o tribună de 400 de locuri și pentru că uneori, un meci de volei pe plajă durează peste o oră, va fi amenajată și o instalație de nocturnă”, au transmis organizatorii.

Înscrierile rămân deschise până la data de 23 iunie. La fel ca și anul trecut, competiția este deschisă atât sportivilor amatori, care practică voleiul în timpul liber, prin categoria OPEN Mixt, cât și celor profesioniști, care se pot înscrie la categoriile dedicate. În total sunt așteptate aproximativ 50 de echipe din țară. Cei care doresc să se înscrie, o pot face online pe: http://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-sands/inscriere

Echipele înscrise  vor juca după regulile Federației Internaționale de Volei, într-un sistem eliminatoriu. Echipa care câștigă înaintează în clasament, echipa care pierde mai are șansa unui ultim meci. Dacă îl pierde, iese din competiție, dacă îl câștigă, înaintează pe tabelul competițional. În final vor rămâne doar patru echipe la fiecare categoria care vor juca finala mare și finala mică.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  (-)

  Acum, daca tot s-a organizat acest gen de turneu, poate n-ar fi rau ca edilii sa inițieze si organizarea unui turneu de dat in bărci “Sibiu Laguna” astfel incat sa se poată afirma ca suntem “primul oraș din Romania” al cărui curs de apa neregularizat poate găzdui in al sau centru preistoric, o regată. E doar o idee, ce spuneti?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fonfu

  Sighii e orashu unde unu Opreanu o inventatara in premiera judetzeana managamentu calitatzii totale! Uraaaaaaaaaaaa! Si i-or datara un chicior in kuuhr!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact