Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Câinii antrenați la Sibiu au intrare liberă la Untold și Electric Castle

Câinii antrenați la Sibiu au intrare liberă la Untold și Electric Castle

Jandarmii vor participa la festivalurile Untold şi Electric Castle cu câini special antrenaţi în depistarea drogurilor şi a explozibililor, manifestările urmând să fie supravegheate de 60 – 100 de angajaţi ai Grupării de Jandarmi Mobile în fiecare zi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Comandatul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Sebastian Cliţan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că s-au făcut, deja recunoaşteri, la faţa locului împreună cu organizatorii festivalurilor Untold şi Electric Castle.

„Vom lua măsuri în vederea desfăşurării în condiţii depline de siguranţă a celor două festivalului, Electric Castle şi Untold, prin pregătirea personalului, animalelor de serviciu, a mijloacelor necesare. S-au făcut, deja, recunoaşteri la faţa locului, împreună cu organizatorii pentru asigurarea dispozitivelor necesare în vederea desfăşurării în condiţii de siguranţă a celor două manifestări. Vom avea, la cele două festivaluri, 6 câini din dotarea celor două unităţi de jandarmi din Cluj-Napoca, special antrenaţi pentru depistarea drogurilor şi explozibilor, la care se vor adăuga alţi câini din dotarea IPJ, dar şi aduşi de la Centrul Chinologic al MAI de la Sibiu”, a spus Cliţan.
Potrivit acestuia, măsurile de ordine publică la Electric Castle vor fi asigurate de 60 de jandarmi pe zi, iar la Untold de peste 100 de jandarmi.

Jandarmii estimează că la Electric Castle vor participa peste 25.000 de persoane pe zi, iar la Untold peste 60.000 de persoane pe zi.

Festivalul Electric Castle se va desfăşura în perioada 12 – 16 iulie la Castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj, iar Festivalul Untold se va desfăşura între 3 şi 6 august la Cluj-Napoca.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Saracii caini o sa aibe ceva de lucru. Unde sunt agentiile de protectie a animalelor, sa vada cat de intensiv sunt exploatati cainii?
Raspunde

yoy

Acum 6 ani

agentii?? arata-mi si mie una
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus