Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Femeia rănită ieri, în accidentul de pe A1, este în stare foarte gravă

Femeia rănită ieri, în accidentul de pe A1, este în stare foarte gravă

Femeia de 42 de ani, rănită ieri în accidentul care a avut loc pe Autostrada A1, este în continuare în stare foarte gravă. Aceasta a suferit leziuni cerebrale grave și a fost operată de urgență aseară de neurochirurgii spitalului județean Sibiu.

Femeia a fost dusă de urgență ieri, în comă profundă, după ce a fost rănită grav într-un accident ce a avut loc pe Autostrada A1, în zona ieșirii spre Mediaș, pe sensul de mers către Sebeș.

Vinovat de producerea accidentului este șoferul unui subansamblu TIR, de 27 de ani, din Caraș Severin, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un șofer de 46 de ani, din Cluj. Femeia era pasageră în mașina lovită de TIR.

Victima este internată la terapie intensivă, în comă și este ventilată mecanic, transmit reprezentanții spitalului. Starea ei este în continuare foarte gravă.

Șoferul mașinii, de 46 de ani, din Cluj, va fi, cel mai probabil, externat astăzi, cu recomandări. El a suferit un traumatism toracic, și unul la membrull superior stâng.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus