Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Doi muncitori care lucrau la introducerea apei în Dârlos, intoxicați cu monoxid de carbon

Doi muncitori care lucrau la introducerea apei în Dârlos, intoxicați cu monoxid de carbon

Două persoane au fost transportate la spital după ce au fost intoxicate cu monoxid de carbon, în localitatea Dârlos. Victimele au fost scoase de localnici dintr-un canal unde lucrau, în stare de semiconștiență, informează reprezentanții ISU Sibiu.

Cei doi bărbați, cu vârsta de 50, respectiv 60 de ani, sunt muncitori angajați de o companie din Zalău, care se ocupă cu introducerea apei în localitate. Victimele sunt transportate la spitalul din Mediaș.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Volkischer Beobachter

Acum 6 ani

Dârlos este o comună unde sunt mulţi ţigani...peste 21% din locuitorii din cele 3 sate componente(Dârlos, Curciu şi Valea Lungă). Dar cu excepţia satului Curciu, li se cântă în strună. Mai multe despre Dârlos puteţi afla din link-ul https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_D%C3%A2rlos,_Sibiu.
Raspunde

(-)

Acum 6 ani

Dacă-i asa, înseamnă ca șansele ca cei doi sa fie țigani sunt una din cinci.Pe de alta parte, cunoaștem ca țiganii nu au nevoie de apa menajera...
Raspunde

...

Acum 6 ani

nu conteaza daca sunt tigani sau nu, dar articolul imi aduce aminte de un film cu stan si bran in care la robinetul de la chiuveta din bucatarie iesea gaz. or fi sapat aia pana in fundul pamantului ca sa nu mai aiba aer acolo?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus