Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

„Prințesele Spion” revin în misiune la Teatrul Gong, după nouă luni

„Prințesele Spion” revin în misiune la Teatrul Gong, după nouă luni

În acest weekend, copiii își vor putea da întâlnire cu „Prințesele Spion”, la Teatrul Gong. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 24 iunie, de la ora 18:00 și duminică, 25 iunie, de la ora 11:00.

Povestea din spectacolul „Prințesele – Spion” este una contemporană, autorii încercând să explice o problemă frecvent întâlnită în orașele din România – distrugerea parcurilor și a spațiului verde – pe înțelesul celor mici. Spectacolul este o modalitate performativă pentru activarea conștiinței civice a copiilor în domeniul ecologic. Producția afirmă dreptul parcului de a exista și dreptul copiilor la spațiul verde. Cu o folosire neașteptată a spațiului de joc, cu muzică ritmată și personaje fantastice pe care copiii le vor îndrăgi, „Prințesele – Spion” îi va ajuta pe cei mici să înțeleagă cât de important este un copac și, totodată, să creadă în puterea lor de a schimba lucrurile.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Raluca Pavel, Lucia Barbu, Barbara Crișan, Leo-Nora Băcanu, Mircea Corcoveanu, Monica Baldea, Hansel Andrei, Gabriela Mitrea, Daniela Dragomir, Claudia Stühler și Angela Páskuy. Textul original ce stă la baza spectacolului este scris de Elena Vlădăreanu. Scenografia spectacolului poartă semnătura Aureliei Călinescu, iar coloana sonoră aparține muzicianului Florin Grigoraș. Producția Teatrului Gong se bucură, de asemenea, de contribuția lui Coralie de Gonzaga și a lui Silviu Naicu pentru video design și a Barbarei Crișan pentru coregrafie. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

„Ne bucurăm să reluăm acest spectacol, după o pauză de 9 luni de zile. Acest spectacol reprezintă un reper important în dezvoltarea noii dramaturgii românești și aduce pe scenă unele dintre cele mai simpatice personaje pentru copii.”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

Intrarea publicului la oricare din spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta între orele 10:00 - 18:00, duminica între orele 10:00 - 14:00 sau online prin eventim.ro sau în rețeaua Orange și Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Foto: Paul Băilă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus