Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Un sibian de 23 de ani, prins băut la volan de două ori într-o lună

Un sibian de 23 de ani, prins băut la volan de două ori într-o lună

Un sibian de 23 de ani a fost prins ieri băut la volan, după ce la începutul lunii iunie polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce, tot pentru  alcool la volan.

Astfel, în 21 iunie, în jurul orei 01,40, poliţiştii au oprit pentru verificări un conducător auto care circula pe Bulevardul Mihai Viteazul.  La volanul autoturismului oprit se afla un sibian în vârstă de 23 de ani, care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, în condiţiile în care, în data de 3 iunie, a fost depistat conducând cu o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, dată la care i s-a întocmit dosar penal şi i s-a suspendat dreptul de a conduce, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Sibianului i s-a întocmit un alt dosar penal, de conducere a autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Daca ar fi sa-l citez pe bogdan, probabil pe "sistemul" : firesc sa consume daca are gura
Raspunde

bogdan

Acum 6 ani

nah, as fi zis ceva de politisti si de faptu ca trebuia confiscata masina ca sa nu se mai intample si a 3-a oara.
Raspunde

Geo

Acum 6 ani

o legislatie de doi lei..de-aia isi permit toti looserii sa faca ceea ce fac.
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Dnul Bogdan cu ideea de confiscare a mașinii e cam idioata ca nu sint legi mai aspre este adevărat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus