Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

TIR căzut pe calea ferată. Traficul feroviar pe Valea Oltului este blocat

TIR căzut pe calea ferată. Traficul feroviar pe Valea Oltului este blocat

Actualizare ora 21 Traficul feroviar a fost reluat pe Valea Oltului după ce o macara a ridicat TIR-ul de pe șine.

Știre inițială Traficul feroviar pe Valea Oltului este blocată din cauza unui TIR care a pierdut controlul volanului și a ajuns pe șinele de calea ferată. Potrivit polițiștilor, traficul rutier nu este afectat.

Șoferul unui TIR care se deplasa din direcția Sibiu spre Râmnicu Vâlcea a pierdut controlul volanului  în zona localității Cornet Racovița, a intrat pe contrasens, a trecut peste parapeții de pe marginea drumului și s-a oprit pe calea ferată, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea.

Șoferul TIR-ului a fost rănit ușor în accident și a fost transportat la spitalul din Brezoi.

foto IPJ Vâlcea

accident TIR valea Oltului

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

rezist

Acum 6 ani

Hai comuniștilor cu Sibiu-Pitești....Ponta plagiatoru o blocat-o in 2012 sa dea pomeni si acum voi la fel...huoooooooo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus