Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Turul Ciclist al Sibiului organizează astăzi Cursa Sponsorilor

Turul Ciclist al Sibiului organizează astăzi Cursa Sponsorilor

Sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 9:00, este programată Cursa Sponsorilor din cadrul Turului Ciclist al Sibiului, competiție programată să se desfășoare în perioada 5-9 iulie.

La cursa de sâmbătă vor lua startul 328 de concurenți din 70 de echipe, care se vor întrece pe două trasee: - traseul pentru fete: Parcare Zoo – Poplaca - Sibiu ( Parcare Jandarmerie) - traseul pentru băieți: Parcare Zoo - Rășinari - Gura Râului – Poplaca - Sibiu ( Parcare Jandarmerie)

În Municipiul Sibiu se va închide circulația în intervalul orar 8 – 14 pe un sector al străzii Calea Poplăcii cuprins între Unitatea de Jandarmi Sibiu și strada Ludoș. Parcările vor fi rezervate pe acest sector de drum, pentru a asigura securitatea participanților la start și sosire.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe site-ul http://www.ciclism.sibiu.ro/ro/cursa_sponsorilor.html.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus