Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Accident cu patru mașini la Veștem. O persoană rănită

Accident cu patru mașini la Veștem. O persoană rănită

Un accident de circulație în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în această după-masă la Veștem.

Conform reprezentanților IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN7, sensul de mers Vâlcea-Sibiu, iar cauza ar fi fost nepăstrarea distanței regulamentare în mers.

În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor, însă nu a fost necesar transportul la spital.

Foto: Info Trafic Sibiu

 

Dacă vrei să muncești peste media europeană și nu ai unde, pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

MC.D

Acum 6 ani

..ma uit la semnificatiile indicatorului de deasupra soselei...oare cat timp iti trebuie ca sa intelegi la a cata iesire trebuie sa mergi spre Sibiu sau la care spatiu de servicii gasesti un restaurant(spatiu de servicii poate insemna orice; benzinarie, toalete publice, hotel...)...pai in 2-3 secunde daca esti cu privirea indreptata spre indicator si chiar daca ai 50m distanta fata de masina din fata, tot esti expus pericolului in momentul in care aceasta franeaza...total nepotrivita modalitatea de indicare...in rest-ochii`n 4...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus