X
parc sub arini biciclist pista bicicleta (30)

Cadou-surpriză pentru cei care merg la teatru pe bicicletă

Un „cadou surpriză”. Asta anunță reprezentanții Teatrului Gong pentru toți spectatorii care aleg să meargă la teatru cu bicicleta la reprezentațiile spectacolului „Kinderzimmerzauberei / Magia din camera ta”. Acestea vor avea loc joi, 29 iunie, de la orele 11:00 și 18:30.

Spectatorii care vor alege să vină pedalând la teatru își vor putea parca bicicletele în curtea interioară a teatrului, cu intrare din str. Moș Ion Roată.

„Evenimentul își dorește să susțină strategia Primăriei Municipiului Sibiu pentru un oraș mai verde. Acum că e vară și cei mici sunt în vacanță e numai bine de ieși la spectacol cu bicicleta! Am pregătit, de asemenea, și un chestionar pentru public, iar dacă totul merge bine vom construi în toamnă rasteluri noi pentru biciclete”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

„Kinderzimmerzauberei / Magia din camera ta” este primul text de teatru pentru copii al scriitoarei Elise Wilk. Recunoscută ca una dintre cele mai reprezentative voci ale dramaturgiei contemporane românești, Elise Wilk se remarcă prin stilul simplu și alert prin care explorează teme actuale din jurul nostru. „Kinderzimmerzauberei” aduce în prim plan o poveste despre dorințe împlinite și neîmplinite, prejudecăți spulberate și despre faptul că e ok să fim diferiți. Construit în jurul unei camere pentru copii, spectacolul de la Sibiu surprinde printr-un imaginar fabulos întâlnirea dintre o zână mai puțin îndemânatică, un meteorit rătăcit, un aspirator inteligent, o jucărie ciudată, un avion și multe cadouri surpriză. Spectacolul regizat de Leta Popescu își propune o lume magică, ce tratează cu umor și luciditate puterea încrederii în sine.

Foto: Dragoș Dumitru

Foto: Dragoș Dumitru

Producția de la Sibiu revoluționează tehnica construcției de păpuși prin introducerea de noi materiale și elemente de robotică. Scenografii spectacolului, Oana Micu și Tiberiu Toițan exploatează aproape ingineresc spațiul scenic și susțin inovația în teatru prin asocierea de elemente metalice și elastice construite atât la noi în țară, cât și în Germania și Italia. „Kinderzimmerzauberei” are o durată de aproximativ 50 de minute, este prezentat cu supratitrare în limba română și recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului la această reprezentație se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Orange și Vodafone) se percepe un comision de 10%.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact