Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

S-a urcat băut la volan și a acroșat o femeie

S-a urcat băut la volan și a acroșat o femeie

Ieri, 25 iunie, în jurul orei 21,00, pe strada Principală a localităţii Haşag, un conducător auto nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat uşor o tânără aflată pe partea carosabilă, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

În schimb, la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un localnic în vârstă de 25 de ani, poliţiştii au constatat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul testării fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, şoferul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus