Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Doi copii, de 10 și 12 ani, prinși de un sibian pe stradă după ce au furat două biciclete

Doi copii, de 10 și 12 ani, prinși de un sibian pe stradă după ce au furat două biciclete

Doi copii, de 10 și 12 ani, au furat ieri seară două biciclete dintr-o curte aflată pe strada Cornel Irimie din Sibiu. Ei au fost observați de un sibian care i-a reținut până la sosirea Poliției.

Concret, în data de 9 iulie, în jurul orei 20:20, un sibian a sesizat telefonic Secția 1 Poliție Sibiu, prin SNUAU 112, referitor la faptul că doi minori au sustras din curtea vecină, situată pe str. Dr. Cornel Irimie, o tricicletă și o bicicletă pentru copii.

”La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, care a stabilit că apelantul a fugit după cei doi minori și după ce i-a prins i-a predat unui echipaj al Poliției Locale. În cadrul anchetei, polițiștii au stabilit identitatea celor doi minori, în vârstă de 10 și 12 ani, ambii sibieni, și au recuperat și restituit bicicletele proprietarului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Poliției Municipiului Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto: Arhiva

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

VL-69-BMW

Acum 6 ani

Cei doi au fost cumva prinsi de Pomohaci?
Raspunde

knv

Acum 6 ani

Vl-69-cocalar de valcea
Raspunde

Mhircia

Acum 6 ani

Sigur ciori
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus