X
Foto: Konstantin von Wedelstaedt - www.airliners.net

Cei care au vrut să zboare de la Munchen cu avionul, vor ajunge la Sibiu cu autocarul

Din motive operaționale, zborul Tarom de la Munchen la Sibiu a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă“ din Otopeni. Călătorii vor fi aduși la Sibiu cu autobuzul.

„Zborul Tarom RO 316 Munchen-Sibiu, cu aterizarea programată pentru ora 13:10, a aterizat la Aeroportul Otopeni, din motive operaționale. Pasagerii vor fi aduși la Sibiu cu autocarul“, se arată într-un comunicat al reprezentanților Aeroportului sibian. Aceeași rută urma să fie parcursă în sens invers de către același operator, aeronava Tarom fiind programată să decoleze de la Sibiu de la ora 18:25, în cursul zilei de azi. „Până în acest moment, nu sunt date din care să reiasă că zborul Tarom RO 311 Sibiu Munchen ar putea fi afectat“, mai informează reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

”Motivele operaționale” ale acestei schimbări de rută aparțin companiei Tarom.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    €€€€€€

    TaRROM, adica platesti pt. deplasare rapida, ajungi altundeva, de unde te trimite cu autobuz (pe caldurile astea) pana la destinatia initiala. Si faci de 3x mai mult decat trebuia initial. Super !

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact