Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO | Descinderi în Sibiu. Tinere exploatate sexual în Germania, Anglia şi Irlanda

VIDEO | Descinderi în Sibiu. Tinere exploatate sexual în Germania, Anglia şi Irlanda

În această dimineaţă, poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. descind la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializate pe trafic de persoane. Până în acest moment, în urma perchezițiilor au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente, se transmite printr-un comunicat al IGPR.

Astăzi, 11 iunie, polițiștii Direcţiei de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., efectuează 23 de percheziții domiciliare în județele Sibiu, Dâmboviţa, Ilfov, Timiş, Vrancea, Argeş şi Vaslui. Este vizată o grupare infracţională care ar fi acţionat pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Irlandei.

Din cercetări a reieşit că, membrii grupării ar fi recrutat tinere, majore și minore, pe care, prin ameninţări şi violenţe sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual. Sumele de bani obținute în urma activităților infracționale ar fi revenit bănuiților.

Până în acest moment, în urma perchezițiilor au fost ridicați 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri și documente. 46 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

"În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri", se arată în comunicatul amintit. La percheziții participă şi jandarmi.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, si cand te gândești ca multi cârcotași spuneau ca in Sibiu nu mai "producem" nimic...
Raspunde

RE ardelean 100%

Acum 6 ani

Emanuela mai traiesti proasta satului? cu olteni ai facut pace?
Raspunde

Cisnadian fără acte

Acum 6 ani

Ardelene 100% mai bine taci ca ne faci stirpea de rusine! "Cu olteni"?!...
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Hmmm, in video apare un palat tipic de rom cinstit, muncitor, discriminat, fara acces la resurse de nici un fel, care este impins fara voia lui la marginea societatii!
Raspunde

///

Acum 6 ani

Bine zis! Numai rromesc poate fi! Arta ca o pagoda... Ei au asemenea gusturi discriminatorii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus