X
nepot-profesoara-ucisa-556x420-1

27 de ani de închisoare pentru nepotul care și-a omorât mătușa și  a abandonat-o pe Transfăgărășan

Mircea Eduard Borzoş a fost condamnat la 27 de ani de închisoare de magistraţii Tribunalului Braşov, după ce şi-a strangulat mătuşa şi i-a abandonat trupul pe Tranfăgărăşan pentru 300 de mii de euro. Borzoş a fost condamnat pentru omor calificat şi lipsire de libertate, scrie adevărul.ro. Complicii săi care l-au ajutat pe criminal, Silviu George Luca şi Ioan Oratie, au fost condamnaţi la 17 ani de închisoare pentru lipsire de libertate şi complicitate la omor calificat.

Înainte să o ucidă bărbatul o ameninţase de mai multe ori pe profesoară pentru a-I ceda o vilă şi un teren din staţiunea Bran, evaluate la 300.000 de euro. Sentinţa nu este definitivă. Viorica Borzoş avea 62 de ani, nu era căsătorită şi avea grijă de o mătuşă de 98 de ani. Singura rudă pe care o avea era un nepot Mircea Eduard Borzoş. Bărbatul o ameninţase de mai multe ori cu moartea pe femeie, pentru a-i lua averea.

Ancheta pentru prinderea criminalului a fost condusă de procurorii sibieni, iar principala probă a fost un fir de păr al bărbatului găsit pe gâtul victimei.

În data de 9 mai 2016, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că la circa zece kilometri de localitatea Cârțișoara, spre cabana Bâlea, pe DN7C, la circa 15 metri de partea carosabilă, se află un cadavru de sex feminin, așezat pe sol, mascat de vegetația existentă. Moartea femeii a fost violentă și a fost cauzată de asfixia mecanică prin strangulare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    jus

    Felicitari anchetatorilor pt profesionalism si judecatorului pt severitate.
    Sa speram ca si in calea de atac pedepsele vor ramane (macar) la fel de mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact