Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Unul dintre cei mai mari producători de ambalaje injectate din România face angajări la Sibiu

Unul dintre cei mai mari producători de ambalaje injectate din România face angajări la Sibiu

Societatea comercială Thrace Greiner Packaging S.R.L. este un joint-venture între grupul Greiner Packaging International din  Austria și grupul Thrace Plastics Grecia, fiind unul dintre cei mai importanți producători locali de ambalaje injectate din polipropilenă din România.

Produsele realizate sunt adresate în egală măsură industriilor alimentare și nealimentare.

Principala piață de desfacere o reprezintă România, unde firma deține o cotă de piață de aproape 75% în sectorul lactatelor (iaurt, smântână), peste 60% cotă de piață în sectorul ambalajelor de înghețată și aproape 45 la sută în sectorul industriei de vopseluri.

Sediul principal în România este la Sibiu, unde compania recrutează în prezent oameni pentru extinderea afacerilor.

Conform anunțului postat pe platforma de locuri de muncă www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, Thrace Greiner Packaging S.R.L. caută să angajeze pentru următoarele poziții: electrician întreținere și reparații, master data coordinator și inside sales administrator.

Persoanele interesate de poziția de master data coordinator trebuie să fie absolvenți de studii superioare, să știe să gestioneze baze de date, să fie capabil să lucreze cu toate departamentele și să aibă cunoștințe de limba engleză.

Persoanele interesate de poziția de inside sales administrator trebuie să aibă cunoștințe avansate de operare calculator, să știe limba engleză la un nivel avansat, să aibă o experiență de cel puțin trei ani și foarte bune abilități de comunicare.

Nu în ultimul rând, cei interesați de poziția de electrician trebuie să aibă cel puțin doi ani experiență și să fie autorizați A. N. R. E..

Mai multe detalii despre companie și angajări găsiți pe platforma www.turnulsfatului.ro/locuridemunca. Tot aici puteți trimite CV-ul și puteți aplica pentru job-ul dorit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

STEFAN MITU

Acum 3 ani

VA SALUT , chiar daca nu am nimerit unde trebuie va rog sa ma ajutati , doresc sa achizitionez tavite din plastic pentru gradina de dimensiuni 53 x 32 cm , negre, produs pe care l-am gasit in Bulgaria , dar doresc sa-l cumpar din tara mea , doresc adresa de unde sau cum sa intru in posesia acestora MULTUMESC
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus