Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ideea impozitării Bisericii, respinsă categoric de Dragnea. ”Nu susţin”

Ideea impozitării Bisericii, respinsă categoric de Dragnea. ”Nu susţin”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că se împotriveşte ideii impozitării veniturilor Bisericii, considerând că unele instituţii din România trebuie "cel puţin să le ajutăm să existe". Şeful PSD a făcut aceste declaraţii după ce consilierul premierului Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că se gândeşte la variante de impozitare a Bisericii, însă numai într-un mod care să le convină şi prelaţilor. "Eu zic totuşi să încercăm să mai păstrăm nişte instituţii în România, cel puţin să le ajutăm să existe. Nu susţin această variantă", a spus Dragnea, citat de News.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

vredniceste

Acum 6 ani

https://www.youtube.com/watch?v=yOagrcB7CUc
Raspunde

care, cum?

Acum 6 ani

Pai cum sa n-o ajuți pe "mama proștilor"?...
Raspunde

Alzara 1918

Acum 6 ani

Populism ordinar .Orice proprietate / venit trebuie impozitate ; ce blasfemie să te pretinzi reprezentantul Divinităţii - atât ca individ ,instituţie sau popor .
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Pai normal ca trebuie ajutate ''institutii'' care mentin si contribuie la inapoiere si imbecilism. De unde mai aveti votanti dupa ?!
Raspunde

M

Acum 6 ani

normal...doar prostii platesc taxe...nu putem pune o parte importanta a aparatului de propaganda ( BOR ),sa plateasca taxe
Raspunde

Numai unul

Acum 6 ani

Păi dacă ar susține impozitarea cum ar mai spune popii la sfârșitul slujbei votați PSD si cum ar mai împărți iconite cu mesaje electorale? Mi-e scârbă de gunoiul de Dragnea. Le ajută să existe? Păi "există" prea bine! Biserica uita care este rolul ei în societate! S-a transformat doar intr-o afacere!
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

În nicio țară Ruropeană cultele religioase (nu doar Biserica Ortodoxă) nu sunt impozitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus