X
restaurant-header-1

O idee de sâmbătă-seara (P)

Te trezești și primul lucru pe care-l faci e să-ți deschizi telefonul. Mesaje, mailuri și aplicația pentru vreme. Cu coada ochiului vezi că e sâmbătă și uiți de mesaje și mailuri. Rămâne doare vremea și o zi întreagă la dispoziție.

Ești exact tipul de om pe care-l așteptăm la Palat. La Palatul Brukenthal din Avrig. Dacă ești un tip matinal, te așteptăm cu cea mai bună dulceață de caise. Făcută chiar aici. Cu o cafea perfectă și un breakfast care să-ți dea atâta energie, cât să duci un week-end întreg cu zâmbetul pe buze.

19905032_1048324538631723_2555597991651503170_n

Dacă ești în schimb o persoană care stă seara cu prietenii până te apucă dimineața avem și pentru tine un plan. Hai la Palat la cină. Avem o surpriză cu care sigur te vom surprinde plăcut. În meniul de vară al restaurantului, gălbiorii sunt prezenți în supa cremă, în bruschetele cu roșii și busuioc, în linguinii cu broccoli, în tagliatelle cu piept de pui, în salata de vară în care veți găsi și pesto, dar mai ales în preparatele pe bază de carne: rump steak Angus, antricot de Angus și mușchi de vită Angus cu gălbiori în smântână, spanac și gratin de cartofi. Indiferent cum sunt gătite – fierte în supe, preparate cu smântână, marinate sau coapte la cuptor – ciupercile sunt delicioase, sănătoase și hrănitoare. Iar bucătarii Palatului Brukenthal știu asta foarte bine. Deci, hai.

IMG_0312

Iar ca atmosfera să-ți tihnească ne-am gândit și la ambianță. Cel mai longeviv solist de muzică pop din Sibiu, Adrian Orlea, susține un concert live la Palatul Brukenthal din Avrig, sâmbătă, de la ora 19. Nostalgicii anilor 70 se pot întâlni cu cel care era maestru de ceremonii la restaurantul Împăratul Romanilor până în anii 2000, într-un concert de excepție.

Nu te împaci cu vremea? E un week-end în care ba plouă, ba e cald. Avem soluții pentru vreme bună sau rea. Înăuntru dacă plouă, afară dacă e cald. Sau sub arborii seculari dacă e caniculă. Sau nu știai că sub un arbore umbros temperatura e mai mică cu până la șapte grade, decât sub umbra unei umbrele? Verifică. Te așteptăm!

Informații despre timpul probabil și mai ale rezervări de masă se pot obține de la numărul de telefon 0269.523.111 sau la adresa de mail office@palatulbrukenthalavrig.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Vecina

    Bravo într-adevăr o locație excelenta si o ambienta exclusivistă sigur am sa vizitez locația cind vin in țara .Mult succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact